Începe un nou capitol: Murrelektronik se mută într-un birou modern la Aeroportul din Viena | Murrelektronik

iulie 31, 2023

Începe un nou capitol: Murrelektronik se mută într-un birou modern la Aeroportul din Viena

Murrelektronik GmbH, specialiști în tehnologia de automatizare descentralizată, se prezintă de acum în Austria într-un alt sediu. Noul birou se află în Office Park 4, la Aeroportul din Viena și oferă o combinație optimă între un design modern și o situare convenabilă. Acest pas marchează un reper în istoria companiei Murrelektronik Austria și rezultă dintr-o creștere pe termen lung, începând de la înființarea în anul 2008.

S-a decis schimbarea sediului pentru a îmbunătăți mediul de lucru și pentru a extinde sloganul companiei, „stay connected”, 360 de grade asupra tuturor activităților și totodată pentru a-l ancora în design. La Murrelektronik, transformarea digitală nu are loc numai în sectorul industrial, ci este trăită și pe plan intern. „Aspirația de a reacționa la stimulii unui viitor în continuă schimbare și de a ne adapta în mod flexibil și proactiv la circumstanțe, acesta este spiritul care ne motivează să răspundem zilnic oricărui fel de provocare. Noul sediu are o semnificație foarte importantă pentru noi, care cuprinde sentimentul unui nou început, dar și continuarea călătoriei noastre, menținerea pasului cu lumea în schimbare și întărirea sentimentului de apartenență”, spune Andreas Chromy, Managing Director Cluster CEE la Murrelektronik.

Noua vecinătate oferă Murrelektronik nu doar o atmosferă plăcută de lucru, ci totodată o infrastructură îmbunătățită, cu legături de transport excelente și facilități ușor accesibile, precum restaurante, doctori și un centru de fitness. Andreas Chromy: „Mutarea în noul birou este un simbol al angajamentului nostru și o investiție importantă în viitorul nostru. Structura modernă le oferă sprijin angajaților noștri în activitatea lor zilnică și ne permite astfel să îmbunătățim în continuare serviciile noastre pentru clienți și să ne continuăm parcursul de succes.”

Noua adresă a companiei este: 

Murrelektronik GmbH

Office Park 4, 4. OG/Top A.45

1300 Wien-Flughafen

AUSTRIA

 

Toate numerele de telefon și adresele de e-mail existente rămân neschimbate. 

Noutăți din compania noastră

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Aflați mai multe

Nou în magazinul online: Funcția Easy Import Export

Știați deja? Funcția Easy Import Export este un instrument excelent datorită căruia aveți multe opțiuni de folosire mai eficientă a magazinului online.

Aflați mai multe

Digitalizarea în prelucrarea tablei metalice

AsservmentiPresse se bazează pe cablurile și modulele fieldbus de la Murrelektronik pentru controlul instalației și gestionarea datelor

Aflați mai multe

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...