Connectivity Heroes | Murrelektronik

Conectori cu ștecher

Supereroii automatizării

În domeniul producției în rețea este nevoie întotdeauna de conectori cu ștecher. Performanța lor este factorul decisiv pentru digitalizare. Lumea digitalizării este la nivelul dictat de conectorii săi cu ștecher. Ei aduc totul laolaltă, permit circulația semnalelor, datelor și curenților electrici, sunt esențiali pentru siguranță, asigură buna funcționare și instalarea fără erori. 

Astfel, pentru Murrelektronik, conectorii cu ștecher sunt adevărați Connectivity Heroes!

Fiecare supererou are câte o superputere. La fel se întâmplă și în cazul Connectivity Heroes ai noștri. Unul se ocupă de date, altul de semnale, iar altul de putere. Conectorii noștri cu ștecher sunt adevărați supereroi și oferă o varietate maximă și calitate de primă clasă. Iar fiecare dintre ei este 100% testat!

 

Connectivity Essentials

Cel mai bun supererou este cel care apare întotdeauna acolo unde este nevoie de el – fără așteptare anevoioasă. Aici intră în joc noii noștri Connectivity Essentials. Aceștia sunt supereroii noștri, disponibili în scurt timp, portofoliul nostru format din conectori livrabili rapid și solicitați în mod frecvent. Astfel, putem livra cele mai comune variante în cel mai scurt timp – rapid, fiabil și cu calitatea superioară cu care v-a obișnuit Murrelektronik.

Către magazinul online

SEMNAL

Vă oferim conectoare rotunde M8 și M12, precum și conectori de supape prefabricate, cu cabluri cu lungimi adecvate. Comutatoarele de protecție și LED-urile sunt de multe ori integrate. Accesoriile practice precum adaptoarele, elementele T și cheia dinamometrică ce garantează conexiuni etanșe sunt elemente-anexe importante.

Către magazinul online

DATE

Tehnica de conectare pentru instalarea de soluții fieldbus, cu cele mai diverse variante pentru M8, M12 și RJ45, vă stă la dispoziție. Cablurile sunt foarte flexibile și dotate cu o ecranare completă de 360°, astfel încât transmiterea de date să nu fie afectată de influențe electromagnetice.

Către magazinul online

PUTERE

Asigură energia utilajelor și instalațiilor. M12 Power este foarte compact și eficient. Conectorii cu ștecher MQ15 standardizați asigură o montare rapidă pentru conectarea motoarelor.

Către magazinul online

Supereroi cu
acte în regulă

Ne testăm riguros conectorii cu ștecher prefabricați, înainte de a-i trimite clienților. Efectuăm testarea electrică cu precizie. Aceasta cuprinde o testare de înaltă tensiune, o testare cu privire la inversarea firelor, precum și cu privire la scurtcircuit. Testăm funcționarea conectorilor cu ștecher și îi supunem unui control vizual la final. Astfel ne asigurăm că la clienții noștri ajung conectori cu ștecher de cea mai bună calitate, fără excepție.

Am aliniat și procesele dinaintea și din timpul producției, cu orientare 100% spre calitate. Acest aspect începe la controlul recepției mărfii, pentru care am stabilit numeroase caracteristici de verificare, și se încheie cu controlul la producție, înainte ca articolele să părăsească incinta. Toate acestea ne liniștesc pe noi și pe clienții noștri: conectorii de la Murrelektronik funcționează – 100%! Doar un erou cu acte în regulă poate fi un Connectivity Hero.

Stabiliți o programare acum!

Conexiunile sunt la fel de importante pentru dumneavoastră cum sunt și pentru noi? Atunci, haideți să stăm de vorbă. Pur și simplu completați următorul formular și începem.

Vă rugăm să introduceți rezultatul calculului mai sus.
captcha
* Câmp obligatoriu
Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...