Soluții flexibile pentru aplicații mobile | Murrelektronik

Aplicații mobile

Soluții individuale de instalare

Câmpuri uscate în care mașinile agricole produc praf. Străzi înghețate, eliberate de mașini de împrăștiat materiale. Soluri din pădure pe care utilajele de recoltare a lemnului se luptă cu noroiul și murdăria.

În aceste condiții de muncă cotidiană sunt necesare soluții de instalare electrică de calitate și cu o durată de viață lungă. Noi, experții în automatizări și co-fondatorii tehnicilor de instalare decentralizată oferim un set modular de produse, care este testat în mod detaliat și s-a dovedit fiabil, etanș și robust în practică. Soluțiile noastre individuale și modulare de instalare sunt rezistente pentru aplicațiile în domeniul mobil și la echipamentele de curățare sub presiune. Reparațiile și extinderile sunt posibile oricând datorită conductelor conectabile și modulelor repartitoare. Experții Murrelektronik și Data Panel vă consiliază cu plăcere individual la fața locului, conform sloganului: ”Împreună găsim cea mai bună soluție: conectat, cum altfel!”

Accesați DATA PANEL 

Flexibilitate maximă

Modulul feldbus CANopen xtremeDB oferă opt mufe pentru intrări și ieșiri.

Formele de semnal digital, analog, PWM / PWM (I), rațiometric și contor / frecvență pot fi configurate individual. Datorită tehnicii de conexiune continuă DT xtremeDB poate fi utilizat atât cu conducte preconfecționate de conectare cât și integrat perfect în trasee de cablu cu o singură alimentare. Modulele feldbus ale Data Panel și conductele preconfecționate ale Murrelektronik se dovedesc în practică a fi etanșe, robuste și fiabile.

Rezistent la echipamente de curățare sub presiune

Conductele de conectare nu doar că economisesc timp la instalare și căutarea erorilor, ci asigură prin robustețea și etanșeitatea lor siguranța mașinilor mobile în condiții extreme împotriva penelor, asigurându-le o durată de viață lungă. Conductele profesionale de conexiune ale Murrelektronik sunt turnate sau etanșate de jur împrejur și astfel prezintă o rezistență sporită la diverse medii și la echipamentele de curățare sub presiune.

Toate conductele de conectare sunt testate să fie compatibile și etanșe în modulele noastre repartitoare pasive și active. Automatizare mobilă „conectat, cum altfel?“

Instalare rațională

Segmentul de piață al mașinilor mobile este încă la început în ceea ce privește „tehnica rațională de instalare“. Cablurile și cutiile de borne sunt de ultimă generație în multe aplicații. Datorită tehnologizării și varianței echipamentelor, conceptul trăit de „cablaj“ atinge limitele sale, în special în cazul loturilor de producție mici și mijlocii. Cu distribuitorii pasivi de senzori / actuatori xtremeDB, inclusiv cablurile corespunzătoare, un concept de control modular poate fi implementat rapid și ușor în echipamentele mobile. Astfel, depanarea care necesită mult timp poate fi redusă la minimum, iar aparatul poate fi extins cu ușurință în orice moment.

Obțineți acum soluția de instalare personalizată!

1. Adresa dumneavoastră
2. Protecție împotriva spamului
Vă rugăm să introduceți rezultatul calculului mai sus.
captcha
* Câmp obligatoriu
Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...