Soluții flexibile pentru aplicații mobile | Murrelektronik

Aplicații mobile

Noi căi de instalare a mașinilor mobile

Câmpuri uscate, în care mașini agricole produc praf. Străzi înghețate, eliberate de mașini de împrăștiat materiale. Soluri din pădure, pe care utilajele de recoltare lemn se luptă cu noroiul și murdăria.
Vehiculele utilitare și speciale trebuie să aducă performanță în condiții dificile, în condiții de fiabilitate timp de mai mulți ani. Trebuie să aibă un preț avantajos la achiziționare, și să poată fi reparate cu rapiditate în caz de defectare.

Murrelektronik oferă componente care fac tocmai aceste lucruri posibile. Cu ajutorul lor se realizează concepte de instalare care pot fi montate în mașini într-un interval scurt și în cadrul cărora pot fi înlocuite de exemplu cabluri defecte, cu altele noi, cu un minim de efort. Astfel soluțiile Murrelektronik sunt o alternativă mai bună în comparație cu mănunchiurile de cabluri. Producătorul poate produce mai multe mașini în același interval de timp, utilizatorii mașinilor profită de timpii reduși de service și de maximizarea productivității.

Cablarea senzorilor și acționărilor pentru Aplicații mobile

Cablarea senzorilor și actuatorilor

Soluții multiple

Atunci când senzorii sau actuatorii (de ex. supapele hidraulice, senzorii de temperatură, transmițători de presiune, dispozitive de măsurat rotația) sunt conectați la unitatea de comandă, distribuitorii de la Murrelektronik sunt mai mult decât adecvați. Cu ajutorul lor pot fi reduse mănunchiurile de cabluri sau în cel mai bun caz, pot fi înlocuite.

În orice caz instalația este considerabil simplificată. Conexiunile cu ștecher ale produselor Murrelektronik sunt robuste și etanșe, verificate în repetate rânduri și testate în practică cu succes în decursul mai multor ani. Conexiunile cu ștecher, materialele și lungimile cablurilor pot fi alese liber și pot fi deseori livrare începând chiar de la o bucată.

Distribuirea semnalului

Cu Murrelektronik MVP Xtreme și Xtreme DB

Cu distribuitoarele pasive și cablurile adecvate, poate fi montat confortabil și fără efort în mașini mobile un concept de instalație modulară. Folosirea cablurilor de conectare prefabricate împiedică montarea greșită a conexiunilor cu ștecher. LED-urile ultra luminoase indică stadiul semnalului în timpul funcționării, chiar și sub efectul direct al razelor solare. Curățarea cu un jet puternic de apă nu mai pare atât de amenințătoare.

Semnal și distribuție cu Murrelektronik MVP XTREME și XTREME DB pentru Aplicații mobile
Cablaj și distribuție CAN cu clasa de protecție IP65/67 pentru Aplicații mobile

Cablare și distribuție bazată pe CAN

Clasa de protecție IP65/67

În cazul cablării mașinilor cu componente bus, este nevoie să acționați cu conștiinciozitate pentru a evita erorile de instalare și pentru a respecta valorile limită. Cu cabluri de conectare prefabricate, testate și perfect ecranate de la Murrelektronik, astfel de surse de defecțiune pot fi excluse. De această instalație de calitate profită și clienții finali, sub forma unor intervale scurte de inactivitate și de reparație.

Cablajele modulare și flexibile

Structura modulară a cablajelor Murrelektronik permite schimbarea cablurilor și în scurt timp, de exemplu cu semnale suplimentare sau lungimi de cablu schimbate. Acest lucru creează independența față de producători.

Componente dense, durabile și cu perioadă lungă de viață

Timpul de punere în funcțiune este redus, iar timpul de oprire este redus la minimum. Prin utilizarea de componente conectabile, este posibilă o reparație echivalentă din punct de vedere calitativ.

Soluții de cablare și distribuție pentru CAN și Ethernet

Cablajul elementelor bus este simplu și profesionist. Acest lucru previne dificultățile de comunicare.

Această pagină web plasează în mod automat fișiere "cookie", pentru a vă facilita navigarea. În cazul în care continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea acestor fișiere. Informații suplimentare găsiți aici.

Bună ziua
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...