Automatizarea în domeniul automobilelor | Murrelektronik
Murrelektronik oferă produse și soluții pentru industria automobilelor

Automotive

Murrelektronik este partenerul dumneavoastră din branșa de automobile

De la instalația de presare, la construcția caroseriei, linia de lăcuit și fabricarea agregatelor, până la montajul final - în domeniul automobilelor toate procesele trebuie acordate până în cel mai mic detaliu. Fiabilitatea este la fel de căutată ca și gradul ridicat de disponibilitate, fiindcă obiectul este evitarea timpilor de inactivitate.

Versatil: Procese în construcțiile de automobile

Charging station for electric vehicles

New Energy Vehicles

Participați la proiectarea tehnologiilor viitorului

Producția de vehicule care funcționează cu baterii electrice sau cu pile de combustibil reprezintă provocări majore nu numai pentru producătorii de automobile, ci și pentru producătorii infrastructurii de încărcare asociate. Indiferent dacă este vorba de construcția carcasei, de asamblarea bateriilor sau, de exemplu, de dezvoltarea electrolizoarelor pentru generarea hidrogenului – soluțiile de automatizare și industrializare de la Murrelektronik fac procesele de producție mai economice.

Paint Shop & Assembly

Procesul cu mai mulți pași al vopsirii

Procesul cu mai mulți pași al vopsirii este orientat spre flexibilitate, fiindcă deseori, multe tipuri de vehicule de pe aceeași linie de vopsire trebuie pulverizate cu vopsele diferite. Este la mare căutare o fiabilitate ridicată a sistemelor, în vederea evitării timpilor de inactivitate. Soluțiile de instalare de la montajul final trebuie să fie proiectate flexibil, fiindcă cerințele se modifică periodic. Structurile cu forme compacte ale produselor ușurează manipularea.

Vopsitoria și asamblarea în industria automobilelor
Producția motoarelor și transmisiilor în industria automobilelor

Powertrain

Producția de agregate și angrenaje

În cazul producției de agregate și angrenaje este nevoie de componente rezistente la uleiuri și lubrifianți. Soluțiile de instalare trebuie să fie economice și flexibile, fiindcă fiecare instalație reprezintă o nouă provocare. Este important ca aceste componente să fie de mici dimensiuni, fiindcă mașinile au la dispoziție un spațiu limitat.

Body Shop

Componente robuste din clasa de protecție IP67

Mediul industrial dur al construcției de caroserii necesită componente robuste și durabile din clasa de protecție IP67, care sunt rezistente la scânteile de sudură și foarte rezistente la vibrații. Posibilitățile ample de diagnosticare au rolul de a reduce timpii de inactivitate. La schimbul de unelte al robotului, se pune accent

pe timpii de execuție rapizi, de exemplu la Fast-Start-Up sau concepte QuickConnect. Comunicarea fieldbus din tehnica cu conductori din cupru sau cu raze optice asigură un transfer de date fără defecțiuni.

Atelierul de tinichigerie în industria automobilelor
Atelierul de caroserii în industria automobilelor

Press Shop

Grad ridicat de automatizare al preselor

În instalațiile de presare gradul de automatizare este extrem de ridicat. Toți pașii de fabricație sunt complet automați. Componentele trebuie să fie rezistente la vibrații și șocuri. Se cer fiabilitate ridicată și disponibilitate permanentă, fiindcă defecțiunile pot deveni scumpe cu rapiditate. Timpii scurți din timpul schimbului uneltelor și pentru o punere rapidă în funcțiune, sunt foarte importanți.

Produse listate

Produsele sunt listate în listele de omologare ale tuturor producătorilor și furnizorilor de autovehicule cunoscuți (nivel 1).

Consultanță și asistență oriunde în lume

Echipa globală automotive a Murrelektronik sprijină și sfătuiește companiile din acest sector cu privire la probleme cu cunoștințe speciale ale industriei din întreaga lume.

Reducerea timpilor de oprire scumpi

Cu opțiunile de diagnoză ale produselor, soluțiilor și conceptelor Murrelektronik, rezolvarea problemelor care consumă timp este un lucru ce aparține trecutului - aceasta crește disponibilitatea mașinii.

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...