Conector de mare putere MQ15 | Murrelektronik

Niciodată nu a fost mai simplu să aduceți energia în aplicația dumneavoastră

Conector de mare putere MQ15

Solicitați o programare acum!

Niciodată nu a fost mai simplu să aduceți energia în aplicația dumneavoastră

Fără electricitate, puține lucruri sunt posibile în ziua de astăzi. Utilajele și instalațiile au nevoie de suficientă putere pentru a funcționa. În mod fiabil, cu funcționare sigură și simplu de instalat. În cazul ideal, pur și simplu se racordează conectorul și deja curge curentul electric. De aceea, se caută soluții simple pentru a aproviziona utilajele și instalațiile cu energie. Aici intră în joc conectorii noștri standardizați din seria MQ15. Conectorii se instalează simplu, datorită sistemului de conectare rapidă, care nu necesită scule. Aceștia sunt adecvați pentru medii industriale dure, fiindcă sunt protejați împotriva prafului și apei, conform IP67. Designul lor compact și valorile ridicate de transmitere a curentului, de până la 16A sarcină continuă la o tensiune de 600 V c.a., oferă o gamă largă de aplicații. Prin urmare, sunt predestinați, de exemplu, pentru conectarea motoarelor asincrone și trifazate.

Descărcați pliantul MQ15 (PDF)

Introduci – CLIC – gata!

Sistemul inovator de conectare rapidă scurtează timpul necesar pentru montaj în cazul unei noi instalări, reparații și întrețineri cu până la 80 la sută. Fiindcă siguranța de funcționare nu ne este doar foarte dragă, ci face parte din ADN-ul nostru, conectorii noștri MQ15 sunt, desigur, testați electric în proporție de 100% și oferă astfel o soluție Plug and Play simplă și fără erori: Introduci – CLIC – Gata! Mai mult decât atât, aceștia sunt conformi CE și listați în conformitate cu UL, ceea ce le conferă posibilitatea de a fi utilizați la nivel mondial.

Portofoliul nostru

Conectori de mare putere MQ15 și soluții de distribuție

Conectori MQ15 drepți și unghiulari de mare putere de la Murrelektronik

Montare cu tehnică de conectare rapidă

Conector de mare putere MQ15

MQ15 convinge cu un sistem practic cu conectare rapidă. Este foarte ușor de montat. ¼ de rotație este destul, gata! Acest lucru permite o economie de timp de 80 de procente la instalare. MQ15 este adecvat pentru motoare asincron și motoare trifazate de până la 7,5 kW și optim pentru distribuția de energie. Conectorii cu flanșă, cu posibilitate de echipare ulterioară, pregătesc motoarele asincron și trifazate pentru MQ15 simplu. Prin intermediul filetului M20 x 1,5 este posibilă integrarea, fără probleme, a motoarelor – fără adaptor și soluții mecanice speciale.

 • 500 de cicluri de introducere
 • Listat UL conform PVVA 2237
 • Racord de protecție integrat pentru furtun
 • Etanș conform IP67
 • 600 V c.a. și până la 16 A
 • Siguranță la manipulare, precum și protecție împotriva îndoirii și vibrațiilor
 • Conectare rapidă, fără scule
 • Cel mai bun raport preț-performanță
 • disponibil și în variante ecranate
Afișați mai multe
Elemente MQ15 h și T de la Murrelektronik, în vederea conectării rapide și simple a motoarelor

Distribuție simplă a energiei

Soluții de distribuție MQ15

Cu elementele MQ15 h și T, motoarele pot fi conectate simplu și rapid între ele. Astfel pot fi realizate conexiuni suplimentare simple la alimentarea cu energie. Acest lucru reduce în mod semnificativ efortul de instalare, de exemplu, în cazul racordării mai multor motoare.

 • Variante de conectori MQ15 și cabluri configurabile individual (doar pentru elementul h)
 • Orificii de fixare M4 pentru montaj simplu și rapid
 • Suprafață de marcare extra mare
 • Etanș conform IP67
 • Conectare rapidă, fără scule
Afișați mai multe

Sistemul de automatizare Vario-X

Sistemul nostru de automatizare descentralizată Vario-X, premiat de mai multe ori. Sistemul modular și extrem de flexibil implementează, în premieră, toate funcțiile de automatizare în mod complet descentralizat, adică fără o arhitectură a panoului de comandă. Astfel, Vario-X aduce senzorii și actuatoarele direct pe teren. Aici, conectorii MQ15 au, de asemenea, o contribuție importantă la performanța întregului sistem.

Mai multe despre Vario-X

Sistemul de automatizare Vario-X de la Murrelektronik

Stabiliți o programare acum!

Conexiunile sunt la fel de importante pentru dumneavoastră cum sunt și pentru noi? Atunci, haideți să stăm de vorbă. Pur și simplu completați următorul formular și începem.

Vă rugăm să introduceți rezultatul calculului mai sus.
captcha
* Câmp obligatoriu
Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...