Întrebări frecvente | Murrelektronik
Descoperiți răspunsuri la întrebările dvs!

Întrebări frecvente

Aici găsiți răspunsul!

Colegii noștri din HR și departamentele de specialitate vor fi încântați să răspundă la orice întrebare.

 

Pentru a menține efortul și costurile pentru dvs. cât mai scăzute, vă rugăm să aplicați la adresa de e-mail specificată în anunțul de angajare. De asemenea, sunteți bineveniți să ne trimiteți candidatura la career@murrelektronik.hu sau prin poștă. Indicați drept adresă de contact următoarele:

 

Murrelektronik GmbH
Human Resource Management
Concorde Business Park D2/11 
2320 Schwechat
Austria

Puteți găsi toate posturile vacante curente pe pagina noastră web. De asemenea, sunteți bineveniți să ne trimiteți o candidatură. Vă rugăm să indicați poziția dorită sau zona țintă în candidatura dvs. spontană. Vom fi bucuroși să luăm în considerare candidatura dvs. dacă este necesar.

 

Pe lângă o scrisoare de intenție individuală, vă cerem un CV detaliat, tabelar și toate certificatele relevante în format PDF. Vă rugăm, de asemenea, să precizați data de la care puteți începe și așteptările salariale.

 

Anunțurile pentru locuri de muncă de pe site-ul nostru web sunt actualizate în mod constant. Este vorba deci în mod exclusiv de poziții deschise.

 

Pe lângă descrierea locului de muncă pe pagina noastră, veți găsi persoana de contact pentru depunerea candidaturii dvs. și alte întrebări.

 

Imediat ce am primit aplicația dvs., HRM-ul nostru vă va verifica documentele și va face o preselecție împreună cu departamentul de specialitate cât mai curând posibil. Dacă profilul dvs. îndeplinește cerințele poziției publicate, vă invităm să ne cunoaștem personal. Dacă vă potriviți companiei noastre personal și profesional, va avea loc un al doilea interviu. Dacă sunteți la fel de convinși de noi ca noi, așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în calitate de nou coleg. Ne străduim să răspundem întotdeauna la aplicația dvs. cât mai repede posibil. În cazul în care durează mai mult, puteți solicita informații referitoare la statusul aplicației dumneavoastră la telefon.  

 

Emoția înaintea unui interviu de angajare este complet normală. Cu toate acestea, o pregătire bună vă va ajuta să vă simțiți mai încrezător. Parcurgeți din nou documentele de aplicație cu atenție și căutați informații relevante despre compania noastră. Să ne potrivim este în cele din urmă și în interesul reciproc.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre candidatura dumneavoastră și despre procesul de aplicare, nu ezitați să ne contactați.

Ne bucurăm să ne cunoaștem!

 
Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...