Modul fieldbus MVK Fusion | Murrelektronik
Murrelektronik MVK Fusion

MVK Fusion

[Translate to Romania: Romanian [ro_RO]:] Murrelektronik MVK Fusion Funktionen

Modulul fieldbus MVK Fusion de la Murrelektronik este invitația de standardizare a unităților modulare. Acesta deschide ușa spre strategia modulului unic.

Modulul PROFINET/PROFIsafe unește trei funcții elementare ale tehnicii de instalare:

  • senzori și actuatori digitali standard,
  • senzori și actuatori digitali pentru siguranță,
  • IO-Link.

Această combinație este o inovație impresionantă. Acesta permite concepte noi și deschizătoare de drumuri pentru automatizare. Instalarea devine mai simplă și mai rapidă.

Complexitatea parametrilor este redusă semnificativ datorită fuziunii MVK, fiindcă este efectuată complet în Engineering Tool al comenzii Safety. Dezvoltatorul de software și constructorul electric nu mai trebuie încorporeze unelte și manuale specifice producătorului.

Datorită MVK Fusion sunt necesare mai puține module field bus per unitate modulară, în cel mai bun caz numai unul. Acest aspect oferă șanse atractive pentru o multitudine de aplicații de automatizare.

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Un modul pentru diversitate maximă

Aspectul special al modulului field bus MVK Fusion este diversitatea sa. Acesta unește trei funcții elementare ale tehnicii de instalare - senzori și actuatori digitali standard, senzori și actuatori digitali pentru siguranță, precum și dispozitive IO-Link. Astfel instalarea devine mai simplă, permite economisirea spațiului și reduce numărul de module necesare.

Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Flexibilitate maximă pentru aplicații de siguranță

MVK Fusion reunește sarcinile de siguranță ale unei soluții de instalare într-un singur modul: cu trei porturi de intrare sigure, cu două canale, cu un port sigur de ieșire cu două ieșiri sigure și un port special Class-B-IO Link cu oprire sigură. Toate acestea permit astfel atingerea unor niveluri ridicate de siguranță - ceea ce oferă protecție optimă pentru om și mașină.

Murrelektronik I MVK Fusion Siguranță
Parametrare de siguranță cu un singur click de mouse

Datorită MVK Fusion parametrarea senzorilor și actuatorilor de siguranță devine impresionant de simplă: Prin puține click-uri de mouse este selectată funcția din Engineering tool din comanda safety - și parametrarea este închisă definitiv, fără programe speciale suplimentare specifice producătorului.

Murrelektronik I MVK Fusion High
High Performance

Modulele sunt adecvate pentru aplicații cu conformance class C (IRT), Shared Device și Netload Class III. Astfel utilizării de aplicații, în cadrul cărora este necesar randament maxim și siguranță în exploatare, nu îi stă nimic în cale. Acestea sunt piatra de temelie pentru soluții PROFINET prin excelență.

Murrelektronik MVK Fusion

Un spectru larg de aplicații și posibilități ample de diagnosticare

  • carcasă robustă din metal, extrem de rezistentă la scântei de sudură

  • server web integrat pentru salvarea erorilor

  • comutator rotativ practic pentru adresarea safety

  • corp original de răcire pentru folosirea în condiții extreme

  • Utilizarea la înălțimi de până la 3000 de metri

  • posibilități ample de diagnoză pentru remedierea rapidă a erorilor

Murrelektronik Portret Senior Product Manager Michael Greiner

Cu modulul fieldbus MVK Fusion invităm utilizatorii să promoveze standardizarea unităților modulare. Aceasta permite concepte noi și inovative pentru automatizare.

Michael Greiner, Senior Product Manager

Toate informațiile disponibile pentru download

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...