Nou în magazinul online: Funcția Easy Import Export | Murrelektronik

august 23, 2023

Nou în magazinul online: Funcția Easy Import Export

Știați deja? Funcția Easy Import Export este un instrument excelent datorită căruia aveți multe opțiuni de folosire mai eficientă a magazinului online.

Deschideți instrumentul prin selectarea butonului Easy Import Export din partea de sus a ecranului.
Acum aveți de ales între 5 opțiuni pentru introducerea articolelor.
Puteți introduce numărul de articol și cantitatea, iar opțional, un text intern de poziție, număr intern de articol și număr intern de comandă.
Puteți introduce datele manual, prin copiere și lipire dintr-un tabel sau dintr-un sistem ERP, prin CSV Upload, prin Kabelbutler Upload sau cu ajutorul scannerului nostru de coduri de bare.

După ce ați încărcat lista, puteți să o editați direct în magazinul online și puteți introduce informații relevante, cum ar fi numărul intern de comandă.

Puteți adăuga și alte articole în listă, la alegere, fie printr-o altă opțiune de introducere, fie prin magazin: Vă puteți transfera coșul de cumpărături în Easy Import Export sau puteți adăuga articole individual, în mod clasic, prin funcția de navigare din magazin. Cu ajutorul butonului „+ Select All Products” din partea de jos și „Download to Easy Import Export” din partea de sus puteți să generați liste chiar direct din meniul de vizualizare a listelor din magazin.

După ce ați verificat și completat toate datele, puteți utiliza lista pentru a crea o listă de proiecte pe care să o salvați pentru mai târziu. Puteți exporta lista ca fișier CSV sau puteți descărca documente precum manuale de instalare. În plus, puteți transfera lista direct în coșul de cumpărături. Informațiile suplimentare introduse anterior (cum ar fi numărul intern de comandă) vor fi transferate direct aici.

Testați noua funcție.

 

Noutăți din compania noastră

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Aflați mai multe

Începe un nou capitol: Murrelektronik se mută într-un birou modern la Aeroportul din Viena

Murrelektronik GmbH, specialiști în tehnologia de automatizare descentralizată, se prezintă de acum în Austria într-un alt sediu. Noul birou se află în Office Park 4, la Aeroportul…

Aflați mai multe

Digitalizarea în prelucrarea tablei metalice

AsservmentiPresse se bazează pe cablurile și modulele fieldbus de la Murrelektronik pentru controlul instalației și gestionarea datelor

Aflați mai multe

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...