Murrelektronik în România | Murrelektronik
Murrelektronik Hannover Messe Murrelektronik

Murrelektronik AT&CEE

Aducem know-how-ul la fața locului

Murrelektronik GmbH este parte a grupului internațional Murrelektronik. Din 2008 suntem prezenți printr-o reprezentanță în Schwechat, Austria Inferioară și oferim serviciile noastre direct în Austria. În plus, acționăm ca placă turnantă pentru Europa Centrală și de Est și coordonăm aceste piețe. Pentru a fi mai aproape de clienți, am înființat în 2012 în Ungaria o companie afiliată, iar din 2016 suntem prezenți în Slovacia și acordăm asistență și clienților noștri din România cu angajați la fața locului. 

Cu ajutorul unei echipe competente ne-am putut poziționa pe piață drept specialiști internaționali pentru tehnică decentralizată de automatizare. Satisfacția clienților este obiectivul nostru prioritar. Dezvoltăm și producem produse de înaltă calitate pentru instalațiile electrice și electronice ale utilajelor și mașinilor, oferind însă nu doar soluții standard. Prin componentele individuale, îi ajutăm pe clienții noștri să optimizeze indicatorii economici ai instalațiilor lor și să reducă timpii de oprire ai utilajelor. 

Comunicarea continuă cu clienții noștri îmbunătățește performanțele în ceea ce privește produsele, prețurile, calitatea, livrarea și serviciile noastre. Sloganul firmei noastre „stay connected“ este trăit în totalitate de echipa noastră, reprezentând dinamica, flexibilitatea și dezvoltarea continuă a Murrelektronik GmbH. 

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...