Implicare socială | Murrelektronik
Murrelektronik deține conștiință socială

Implicare socială

O strânsă legătură cu oamenii

Ca o afacere de familie, Murrelektronik își propune să acționeze în mod fiabil și responsabil - nu numai față de angajații noștri, ci și față de regiune și oamenii din jurul sucursalelor și fabricilor noastre din întreaga lume. Implicarea noastră socială se orientează în funcție de următoarele principii:

Murrelektronik...

... se gândește la ziua de mâine

Copiii și tinerii reprezintă viitorul nostru. Este preocuparea noastră principală de a promova sănătatea și educația lor, susținând educația acestora, precum și activitățile sportive și culturale.

... este dinamică

Dedicarea, ambiția și entuziasmul sunt garanții ale succesului. Susținem proiecte școlare, voluntariat, evenimente sportive și culturale care promovează aceste valori.

... este socială

Ne asumăm în serios responsabilitatea corporativă față de societate și susținem proiecte sociale care ajută la reducerea suferinței și a bolilor și le redăm oamenilor un pic de plăcere de a trăi.

... este regională - internațională

Fabricile și sucursalele noastre sunt angajatori și sponsori importanți în regiunea respectivă. Susținem proiecte preferate și asociații din apropierea punctelor noastre de lucru.

... este un partener de încredere

Accentul nostru este pus pe proiecte pe termen lung. Scopul nostru este de a oferi asociaților, partenerilor de afaceri și proiectelor securitate de proiectare prin sprijinul nostru. Astfel promovăm dezvoltarea sustenabilă.

Murrelektronik a fost implicat în două proiecte de foarte mult timp

Casa do Zezinho din Saõ Paulo

Susținem Casa do Zezinho din Saõ Paulo de când a fost fondată în anii ’90. Căminul este un refugiu pentru 1.500 de copii brazilieni săraci. Oferă educație și sprijină copiii în descoperirea și dezvoltarea abilităților și potențialului lor.

HC Oppenweiler/Backnang și TV Oppenweiler 1911 e.V.

Din 1982 suntem sponsorul principal al echipei de handbal a HC Oppenweiler/Backnang si TV Oppenweiler 1911 e.V. Cel mai mare club sportiv din comunitatea noastră obișnuită joacă un rol important pentru localnici - inclusiv mulți angajați sunt înscriși în acest club.

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...