Noi în calitate de angajator | Murrelektronik

Murrelektronik
caută oameni ca dumneavoastră

Căutăm

personalități implicate,
cărora meseria le face plăcere, care vor să schimbe ceva și să crească odată cu noi.

Oferim

Spațiu pentru ideile dumneavoastră.
Profesioniști, care își înțeleg meseria și doresc să pornească pe drumuri noi, aceia sunt bine-veniți la noi.

 

Oferim

startul într-un viitor de succes.
Pentru tinerii profesioniști care doresc să își modeleze cu succes viitorul cu noi.

 

Vă invităm

Vedeți ofertele noastre curente de vacancies și de training offers.

 

Noi în calitate de angajator

Bazele succesului nostru sunt în primul rând angajații noștri dedicați, produse inovatoare, orientare puternică către piață și client, logistică eficientă și conștientizare a calității.

De acest lucru suntem mândri. Deoarece astăzi compania noastră deține o poziție de lider la nivel național și internațional.

La Murrelektronik, suntem specializați în crearea de conexiuni de durată. Și nu doar din punct de vedere tehnic. Dar și în ceea ce privește apropierea specială cu angajații noștri. Din acest motiv, satisfacția și bunăstarea angajaților noștri sunt importante pentru noi. 

Murrelektronik ca angajator
Impuls de pornire

În prima zi lucrătoare vă puteți aștepta la o familiarizare extinsă. Sprijinul oferit de noii colegi și de persoanele de contact vă va oferi asistență în primele luni în munca cotidiană. Sunteți încă de la început parte a echipei.

Feedback

În discuțiile angajaților cu managerul de linie, sunt prezentate și discutate oportunitățile de dezvoltare, percepția asupra mediului de muncă și obiectivele viitoare. Corectitudinea, transparența și orientarea viitoare sunt deosebit de importante pentru noi.

Apreciere

Aprecierea angajaților noștri este parte din cultura noastră corporativă. Cu peste 2.900 de angajați din întreaga lume, colaborarea și munca în echipă sunt deosebit de importante pentru noi. Consolidăm acest lucru nu doar printr-o cooperare intersecțională, ci și prin excursii comune, cum ar fi petrecerea noastră populară de vară. 

Global

Cu 5 locații de producție și numeroase filiale de vânzări, suntem reprezentați în 50 de țări. Datorită proiectelor internaționale și rețelei noastre globale, aveți ocazia să acumulați experiență valoroasă încă de la început.

Diversitate

Pentru noi în calitate de companie globală, diversitatea este un aspect al vieții cotidiene. Indiferent de internaționalitate, vârstă sau sex, prețuim fiecare angajat personal și respectăm opiniile și comportamentul acestuia.

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...