Tehnică de sistem | Murrelektronik

Viitorul
începe acum

Costuri mai mici cu 30 % cu tehnica de sistem

Descărcați acum whitepaperul!
 

Transformarea digitală nu așteaptă pe nimeni!

De aceea trebuie să vă asigurați de acum că puteți face față presiunii crescânde a competiției și a majorării prețurilor.

Partea bună: Există deja soluții de la Murrelektronik în instalarea electrică a utilajelor și instalațiilor. Astfel redefiniți transferul de energie, semnale și date. Astfel reduceți presiunea asupra bugetului. Astfel, cu tehnica de instalare descentralizată de la Murrelektronik economisiți până la 30 %. E atât de simplu!

E mai bine să faci decât să te faci că faci

Da, construcția de utilaje și instalații are nevoie de noi abordări și trebuie să gândească sistematic. Puneți la îndoială conceptele de instalare tradiționale. Nu trebuie să aveți încredere în cablarea singulară. „Așa am făcut lucrurile dintotdeauna” e clar răspunsul greșit. Încredeți-vă în sistemele de automatizare holistice de la Murrelektronik.

Tot ce trebuie să faceți: Să vă ușurați munca.

Știți deja:
 • Panoul de comandă dă pe-afară
 • Concepte complexe de construcție și de utilajele, care, din ce în ce mai des, transformă producția rentabilă într-un lucru imposibil
 • Interfețe problematice nenumărate, interne, cât și externe
 • Efort incredibil de mare de cablare și punere în funcțiune
 • Extensii și modificări ulterioare
 • Termene-limită imposibil de respectat
 • Capacitate de muncă foarte scăzută
-30%

Costuri mai mici cu

Dezvoltați-vă
potențialul

Faceți astăzi primul pas către viitor. Dezvoltăm pentru dumneavoastră concepte de instalare foarte eficiente și rentabile. Gândim sistematic și credem în tehnica de instalare descentralizată. Credem în tehnica de automatizare fără tablou. Eliminăm cablarea singulară.

Purtăm un dialog cu dumneavoastră:
 • Procese de fabricație cu intervale mai scurte, de la construcție la punere în funcțiune
 • Costuri reduse de montaj și instalare
 • Economisirea banilor în tehnica de instalare
 • Durabilitate datorată celor mai noi tehnologii
 • Design compact și diagnoză optimă
 • Sinergii și scăderea numărului de procese în toate ariile
 • Per total: economii de până la 30 %

Știința ne confirmă:
Proiectul de studiu DESINA al Universității Tehnice München a căutat să analizeze în mod sistematic concepte de instalare descentralizate și standardizate și potențialul de economisire rezultat. Experiențele și referințele noastre practice din toate domeniile de activitate, precum și mărimea companiilor confirmă rezultatele studiului.

Următorii factori joacă un rol important în instalarea utilajelor pentru câmpurile de funcționare noi, ideale din punct de vedere al rentabilității, care permit reducerea costurilor cu până la 30 %:
 • Tehnică de automatizare descentralizată – componentele sunt scoase din panoul de comandă și aduse în proximitatea directă a proceselor.
 • Introducerea tehnicii de instalare sistematice – sistem modular coordonat în loc de componente singulare diferite.

Dar folosind
un sistem!

Murrelektronik ia în considerare interacțiunea tuturor domeniilor și...

 • Reduce drastic efortul
  de proiectare
 • Împiedică greșelile
  de instalare
 • Minimizează diversitatea
  componentelor
 • Asigură eficiență maximă prin
  intermediul punerii modulare în funcțiune
 • Susține sinergiile și
  scăderea numărului de procese
Descărcați whitepaperul!

Costuri de instalare utilizând exemplul unei mașini în serie

Construcție Producție Montaj /
instalare

70% 20% 10%
Influența asupra costurilor
Construcție Producție Montaj /
instalare

10% 20% 70%
Repartizarea costurilor/utilajelor
Construcție Producție Montaj /
instalare

70% 20% 10%
Influența asupra costurilor

10% 20% 70%
Repartizarea costurilor/utilajelor

Efort mai mic

privind construcția.

Efect mare

asupra montajului.

Tehnica de instalare a utilajelor și instalațiilor poate fi optimizată în orice poziție a lanțurilor valorice.

E important să mergem pe calea cea bună deja de la începutul conceperii utilajelor, cum ar fi de exemplu în construcție. În acest punct trebuie luată o decizie referitoare la modul în care se definește parcursul energiei, datelor și semnalelor, deoarece deja 70 % din costurile privind utilajele sunt determinate în faza de construcție.

Efort mai mic

privind construcția.

Efect mare

asupra montajului.

Remarcabil!

Potențial de economisire cu 30 %
Costuri de instalare cu soluții de sistem Costuri de instalare cu soluții de sistem: Economisire la fiecare pas
Costuri de instalare stare actuală

POTENȚIAL DE ECONOMISIRE

Construcție

În faza de construcție se definește conceptul de instalare. Acest lucru pavează calea pentru procesele următoare. În acest punct este generată o parte semnificativă a rentabilității utilajelor și instalațiilor.

Achiziții

Soluția de instalare aleasă are consecințe directe asupra achiziției. Scade gradul de complexitate al părților ce trebuie cumpărate. Alte avantaje: Calitate certificată, încredere mare privind livrarea, o rețea mondială de distribuție și mai puțini furnizori.

Instalare

Instalarea descentralizată, rațională și fără erori reprezintă esența tehnicii de instalare. Datorită conexiunilor cu ștecher standardizate se poate economisi foarte mult timp. Astfel se reduce și rata de apariție a erorilor. Conectat – cum altfel?!

Software

Datorită funcțiilor software ale sistemelor Murrelektronik, efortul temporal de programare a software-ului se reduce. În plus, standardizarea este facilitată într-o măsură mare. Este sprijinită activ conectarea la sisteme software supraordonate.

Punere în funcțiune

Descentralizarea sistemelor IO face posibilă continuu punerea parțială în funcțiune. Astfel este redus intervalul de timp pentru punerea în funcțiune. Sistemul modular de diagnoză reduce efortul necesar pentru depanare.

Servicii

Calitatea industrială, designul durabil și sistemul electronic rezistent la EMV garantează o durată mare de viață, chiar și în medii dure. Datorită modularității și funcționalității pot fi ușor făcute modificări și adăugiri ulterioare.

Producție

Datorită tehnicii descentralizate de instalare este necesar mai puțin spațiu, ceea ce conduce la eliberarea suprafeței valoroase de producție. În urma informațiilor de diagnoză precise, disponibilitatea utilajului atinge noi dimensiuni și niveluri. Posibilitatea folosirii conexiunilor IIOT deschide noi căi pentru creșterea productivității.

Avem noi grijă de acest lucru pentru dumneavoastră.

Ca partener și consilier, Murrelektronik produce utilaje și instalații orientându-se către viitor, fie că e vorba de concepte sau idei de modernizare. Suntem entuziasmați de domeniul tehnic, identificăm situațiile în care se pot reduce costuri în tehnica de instalare și vă prezentăm soluții. Nu gândim în componente, ci gândim sistematic – holistic.

Experții noștri creează viitorul în mod sistematic în următoarele organizații:

 • Consorțiul IO-Link
 • ZVEI – Zentralverband Elektrotechnik und Elektroindustrie, Industria 4.0 (Asociația centrală pentru electrotehnică și electroindustrie)
 • ODVA – Organizația utilizatorilor de Ethernet IP
 • PNO – Organizația utilizatorilor Profitnet
 • SPE – Industrial Partner Network

Suntem partenerul dumneavoastră pentru:

 • Analiză și consiliere privind sistemele
 • Dezvoltarea soluțiilor de sistem cu produsele noastre
 • Sprijin exhaustiv privind aplicațiile
 • Oferte de cursuri de instruire și calificare
 • Consiliere privind tehnologiile actuale și ale viitorului

Povești de succes

Bühler

Bühler AG,
Uzwil

Concernul tehnologic Bühler AG din Elveția de est a devenit, datorită soluțiilor și utilajelor sale dedicate industriei de cacao și de ciocolată, lider mondial în acest sector.

PFiffner

Pfiffner AG,
Utzenstorf

Pfiffner AG este, la nivel mondial, un producător de top de mașini rotative în domeniul de mare volum. Precizia și flexibilitatea în echilibru cu productivitatea au făcut din companie un partener important pentru industriile inovatoare.

Recomatic

Groupe Recomatic,
Courtedoux

Grupul Recomatic este lider în producția de utilaje pentru procesarea complexă a suprafețelor. Printre clienți se numără firme din industria ceasurilor, firme de tehnică medicală, tehnică aero-spațială, producătorii de produse de lux, precum și toate domeniile hightech.

Rösler

Rösler Oberflächen­technik,
Untermerz­bach

Rösler Oberflächentechnik GmbH activează de peste 80 ani în domeniul procesării suprafețelor. În calitate de lider internațional de piață, Rösler oferă o gamă amplă de instalații, consumabile și servicii în domeniul tehnicii de vibrofinisare și tehnicii radiante pentru diferite domenii.

SN

SN Maschinenbau,
Wipperfürth

SN Maschinenbau dezvoltă și produce în Wipperfürth mașini de formare, umplere și sigilare orizontale (FFS) pentru diferite aplicații de producție și este unul din liderii mondiali în domeniul mașinilor de prelucrare orizontală a ambalajelor de tip sac.

Somic

SOMIC Verpackungsmaschinen,
Amerang

SOMIC Verpackungsmaschinen GmbH & Co. KG dezvoltă și produce mașini de ambalare pentru Ambalarea secundară și finală a alimentelor, dulciurilor, a hranei pentru animale și a produselor nealimentare în trei locații: Amerang și Haag / Germania și Eagen / SUA.

Descărcați acum whitepaperul!

Completați următorul formular și primiți apoi pe e-mail whitepaperul nostru „Pavând drumul rentabil pentru date și energie”.

Contactați-ne!

Dezvoltăm un concept potrivit pentru dumneavoastră și vă arătăm cum puteți economisi bani.

+43 1706 4525-0 Contactați-ne
Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...