Soluții IP67 pentru mașini unelte | Murrelektronik
Murrelektronik oferă produse și soluții pentru industria de construcții mașini

Mașini unelte

Mulțumire la alegerea conceptului potrivit de instalație

Construcția de mașini unelte este un câmp larg. Nevoile și dorințele clienților pe temele instalației descentralizate sunt la fel de diferite ca și instalațiile în sine. Dar desigur că există și o paranteză comună: Există o cerere comună pentru costuri totale reduse și pentru mai multă competitivitate.

Conceptele bune de instalare conectează punctele IO într-un mod economic cu sistemul de comandă. De aceea Murrelektronik nu oferă doar o soluție pentru o provocare. În schimb puteți alege dintr-o multitudine de concepte active și pasive de instalare, precum și din diverse structuri (structuri inelare, structuri în linie, topologii în formă de stea) - există multe posibilități și toate pot fi combinate.

Mașină de Debitare Metal în Industria Mașinilor Unelte

Mașini unelte captivante

Module Murrelektronik pentru utilizarea în mașini unelte captivante

În mașini unelte captivante se prelucrează materii prime sub influența intensă a substanțelor de răcire și de lubrifiere. Alimentarea materialelor, zona imediată de prelucrare și transportul șpanului formează un sistem închis. Produse Murrelektronik recomandate pentru mașini unelte sunt de ex. MVK Metall, MVK Metall Safety, Impact67, Cube67 sau distribuitoare pasive - acestea sunt utilizate cu succes de mulți producători de top de mașini unelte. Module Murrelektronik pentru utilizarea în mașini unelte captivante sunt complet încapsulate și etanșe, ele sunt rezistente la substanțe de răcire și lubrifiere și robuste la influența vibrațiilor și șocurilor. Modulele permit un „schimb de comandă fără schimb de sistem” - o proprietate distinctivă clară a sistemului Cube67.

Tehnică de montaj și de manipulare

Murrelektronik recomandă concepte de instalare cu următoarele produse

În mașinile și instalațiile pentru montaj și în manipularea componentelor individuale fabricate se recomandă instalarea de concepte cu produse precum Cube67, module AS interface, impact67 sau distribuitoare pasive. Acestea realizează soluții descentralizate creează loc în panoul de comandă. Sunt etanșe la praf în conformitate cu clasa de protecție IP6X. Și permit concepte de instalare eficiente economic și în instalații cu expansiune mare de spațiu.

Echipament de asamblare și manipulare în Industria Mașinilor Unelte
Mașină de turnare prin injecție în Industria Mașinilor Unelte

Mașini de turnare prin injecție

Componentele de automatizare cu o carcasă metalică sunt indispensabile.

Atunci când piesele sunt produse cu metal sau plastic lichid, componentele de automatizare cu carcasă metalică sunt obligatorii. Din acest motiv pentru instalațiile din domeniul cu injecție se recomandă modulul fieldbus MVK Metall. Pentru acțiunile însoțitoare sau alimentare sunt foarte atractive soluțiile cu Cube67 sau distribuitoare pasive. Avantajul acestei soluții este că toate funcțiile se află în carcasa metalică, iar aceasta rezistă la orice tip de influențe. Toate soluțiile fieldbus oferă o posibilitate optimă de diagnoză și asigură un grad ridicat de flexibilitate.

Reducerea costului total de proprietate

Modulele I/O de la Murrelektronik cu protecție IP67 reduc timpii de montare.

Protecție pentru persoane și aparat

În cazul unei defecțiuni, componentele de la Murrelektronik asigură oprirea în siguranță. Intrările și ieșirile sigure sunt combinate într-un modul IP67. Astfel se pot realiza funcții de securitate până la PL e/Kat. 4 conform ISO 13849 respectiv SIL3 conform IEC 62061.

Nivel ridicat de disponibilitate a mașinii

Funcțiile de diagnosticare extinse permit găsirea rapidă a erorilor. Asta reduce timpii de oprire. Diagnoza poate fi efectuate exact pentru fiecare PIN. Cube67 Diagnose-Gateway permite vizualizarea rapidă a stării mașinii sau utilajului în sisteme supraordonate.

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...