IO-Link | Murrelektronik

Relație pe termen lung ❤️

Partenerul potrivit pentru proiectele dvs. IO-Link

Concepte de instalații eficiente cu IO-Link

IO-Link a făcut ca integrarea dispozitivelor inteligente în concepte de instalare flexibile să fie mereu deosebit de ușoară. Noua noastră echipă de vis formată din IO-Link Master, huburile IO-Link și convertoare analogice IO-Link face acum un pas decisiv și transformă accesul la date și evaluarea lor deosebit de ușoară. Creează transparența necesară de la senzorul-actuator până la cloud – dar în același timp, cu greu poate fi depășit în ceea ce privește flexibilitatea, gradul de utilizare și performanța.

Acest sistem de instalare este universal, perfect pentru primul contact cu mediul digital și în același timp un concept IIoT care oferă siguranță în viitor. Întotdeauna exact de ce aveți nevoie.

Îndrăgostiți-vă acum:

IO-Link e viitorul – dar ce este IO-Link?

În 10 videoclipuri vă prezentăm în limbaj simplu concepte speciale precum master, dispozitive, huburi, dar și cât de ușor de instalat este IO-Link. Apoi veți fi maeștri în IO-Link!

Vizionați acum!

Portofoliu IO-Link

Dispozitive IO-Link

Oferim numeroase dispozitive care dispun de interfețe IO-Link, de la surse de alimentare la lumini de semnalizare și convertoare analogice. Pentru o simplificare vizibilă a instalării și punerii în funcțiune:

Tehnică de conectare

Oferim peste 75.000 de cabluri de conectare diferite pentru semnale, date și putere în calitate de furnizor de servicii complete pentru instalarea mașinilor – avem cea mai mare selecție de pe piață.Pentru conexiunile din sistemul IO-Link sunt necesare doar trei tipuri diferite de conectori:

Portretul lui Wolfgang Wiedemann, director Consultanță în vânzări pentru aplicații

IO-Link pur și simplu face ca utilajele să fie mai eficiente, mai flexibile și mai economice – iar Murrelektronik asigură transmisia de date pe viitor.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

De ce Murrelektronik este pur și simplu partenerul dvs. potrivit?

Murrelektronik este un consultant competent pentru implementarea conceptelor de instalații sincronizate perfect cu aplicațiile și urmărește o abordare holistică a automatizării. Analizăm alături de dumneavoastră structura instalațiilor și utilajelor – punem un accent deosebit pe cantitatea, precum și poziționarea punctelor de intrare și ieșire, unde sunt integrați senzori, actuatori și dispozitive smart. Noi dezvoltăm dintr-o multitudine de abordări conceptuale diferite, alături de dumneavoastră, un concept de instalație perfect adaptat cerințelor dumneavoastră.

Credem că pe viitor tehnologia de automatizare nu va mai avea tablouri de comandă și, prin urmare, ne-am concentrat întotdeauna pe automatizarea descentralizată. Suntem membri ai consorțiului IO-Link din 2008 și, prin urmare, suntem pionieri în domeniu și co-creatori ai IO-Link. Cu alte cuvinte, suntem experții când vine vorba de a obține cele mai bune rezultate din standardul IO-Link și de a-l traduce în limba clienților noștri.

Vorbim limba dvs.

Convingeți-vă singuri și purtați mai întâi o discuție cu noi!

Ne-ar face plăcere ca împreună cu dvs. să facem următorul pas către procesele de producție sigure de viitor. Pur și simplu vorbim o limbă comună cu standardul de comunicare IO-Link.

Vă rugăm să introduceți rezultatul calculului mai sus.
captcha
* Câmp obligatoriu
Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...