Next Level Solutions | Murrelektronik
Soluții de nivelul următor de la Murrelektronik

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Descărcare prospect
Soluții de nivelul următor de la Murrelektronik

Tehnologiile se transformă. Câteodată lent, câteodată cu rapiditate, dar constant! Ne aflăm într-o fază a schimbărilor vaste, atât pe teme sociale, cât și pe teme tehnologice. Transformarea digitală îi preocupă pe oamenii din toată lumea.

Ea oferă multe șanse noi, dar implică, de asemenea, provocări și sarcini. Întreprinderile trebuie să elaboreze modele noi de afaceri, noi canale de informare și să atingă viteze mai mari de procesare.

În ceea ce privește aspectele transformării tehnologiei, la Murrelektronik suntem vizionari. Atunci când apar noi tendințe și se stabilesc apoi ca standarde, noi suntem prezenți de la început. Ne bazăm gândirea pe următoarea întrebare: Cum sunt utilizate noile posibilități tehnice în folosul clientului?

Și în cadrul serviciilor pentru clienții noștri, transformarea tehnologiei necesită idei noi. Noi cei de la Murrelektronik venim cu cunoștințe temeinice în domeniul tehnologiei și o intuiție dezvoltată pentru servicii excelente, ne prezentăm ca partener puternic și competent în fața clienților noștri. Combinația dintre cunoștințele dumneavoastră despre propriile procese nucleu și know-how-ul nostru din automatizare ne permite să dezvoltăm soluția optimă pentru sarcina dumneavoastră.

Transformarea tehnologiei este determinată și susținută de cinci teme mari:

Logo IO Link
Implementarea IO-Link

IO-Link este singurul standard normat și internațional, pentru proiectarea ultimului metru de lângă senzor sau actuator independent de sistemul de tip bus. Această dezvoltare a tehnicii de conectare acreditate este pasul hotărâtor pentru înlocuirea senzorilor și actuatorilor simpli cu dispozitive inteligente.
 

Descărcare Whitepaper

Logo IoT
Internet of Things

Prin IoT înțelegem în primul rând transferul de date din dispozitivele inteligente în Cloud. Acest proces are loc independent de comenzi și creează premisa transferului de date într-un sistem superior de control. 

 

Descărcare Whitepaper

Logo de la Profibus la Profinet
De la PROFIBUS la PROFINET

Tehnologia reprezintă trecerea de la sistemele clasice, închise, de tip bus, la sistemele deschise, bazate pe ethernet. Standardul PROFINET permite o performanță ridicată, funcționalitate caracteristică și servicii simple cu efort minim la montaj.

 

Descărcare Whitepaper

Logo Siguranță
Safety

Dacă trebuia să montați un utilaj sau o instalație în condiții de siguranță, până în prezent ați construit un al doilea circuit de control. Prin acesta se opreau în siguranță, independent de alte dispozitive, senzorii de siguranță conectați la control și actuatorii. 

 

Descărcare Whitepaper

Elemente de mecatronică
Elemente mecatronice

La instalarea electrică a mașinilor și instalațiilor se dezvoltă un trend al structurii modulare. Noi vă oferim ansambluri pre programate pre montate, de la diferiți producători și conținând sisteme multiple. Le puteți monta sub formă de componente standard în conceptele dumneavoastră de automatizare.

 

Descărcare Whitepaper

Stabiliți o programare și cereți consilierea experților noștri

Vă însoțim la sarcini minore și majore. De la inventarul la fața locului, la crearea unui concept amplu, tehnic și economic, până la definirea variantelor disponibile. Vă susținem la implementarea setului optime de soluții cu planuri tehnice, date electronice de catalog și cu punerea în funcțiune. Desigur veți beneficia de service-ul nostru și după livrarea componentelor. De peste 40 de ani stabilim la Murrelektronik impulsuri valoroase în branșă - și suntem astfel expertul care vă poate duce la nivelul următor.

 

Creați acum solicitare de contact

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...