Filosofie & viziune | Murrelektronik
Angajați Murrelektronik discutând

Filosofie
& viziune

Viziunea noastră

Ceea ce ne ghidează este întrebarea, cum poate fi realizată automatizarea utilajelor și sistemelor mai ușor, mai rapid și mai economic. Vă însoțim pe drumul de la cablaje cu un singur fir la o soluție de instalare fără tablou.

 • Module de distribuție Murrelektronik pentru aplicații cu instalare decentralizată

  Zero Cabinet - consecvent descentralizat

  Mutăm componentele din tabloul electric în câmpul industrial. Datorită acestui aspect, conceptele de instalare sunt transparente, ușor de utilizat și eficiente în materie de cost. Aceasta crește competitivitatea clienților noștri și reprezintă o contribuție importantă pe drumul către cea de-a patra informație industrială.

 • Distribuitor Pasiv Murrelektronik cu Tehnologie de Conectare Murrelektronik

  Conectat, cum altfel?

  Produsele noastre pot fi în conectate mod consecvent. Acest lucru facilitează o economie maximă de timp la instalare și asigură conexiuni sigure, fără erori și de încredere.

 • Disponibilitatea maximă a utilajelor

  Cu diagnoze preventive și detaliate care furnizează o mulțime de informații valoroase și calitatea înaltă a produselor noastre, ne asigurăm că mașinile și sistemele sunt disponibile pentru o perioadă de timp maximă. Punctul de break-even este atins în cel mai scurt timp posibil, ceea ce crește competitivitatea clienților noștri.

Inovații Murrelektronik corp de iluminat

Ne concentrăm pe client

Clienții noștri sunt foarte familiarizați cu utilajele și sistemele lor. Ei cunosc exact problemele și provocările. Pentru a găsi cea mai bună soluție de automatizare, este așadar bine să ai un partener de încredere și cu experiență precum Murrelektronik.

Ne place să participăm la acest dialog. Suntem familiarizați cu o gamă largă de industrii de peste 40 de ani, dezvoltăm și implementăm soluții adaptate pentru o mare varietate de sisteme de automatizare.

De aceea, reușim să combinăm cunoștințele de specialitate ale clienților noștri cu cunoștințele noastre cuprinzătoare: Cu tehnologiile de sistem încercate și produsele testate de la Murrelektronik, vom găsi cea mai bună soluție pentru utilajul dvs.

Imagine simbolică pentru campania Murrelektronik Rămâi Conectat

Stay connected – rămânem în legătură

La Murrelektronik, suntem specializați în crearea de conexiuni de durată. Și nu doar din punct de vedere tehnic. Dar și în ceea ce privește apropierea specială cu clienții noștri. Ei sunt în centrul gândurilor și acțiunilor noastre. În plus, în calitate de companie deținută de familie, menținem relații strânse cu angajații noștri: cu experiența și ideile lor, acestea fiind un factor important în creșterea și succesul Murrelektronik. În relația noastră cu partenerii și furnizorii noștri, apreciem cooperarea constructivă și de încredere.

 

Aflați mai multe

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...