Soluții de instalare Vision | Murrelektronik
Vision Installation Solutions from Murrelektronik

Plug & Play pentru prelucrarea industrială a imaginilor

Soluții de instalare Vision de la Murrelektronik

Descărcați acum whitepaperul!

The Power of Vision

Prelucrarea industrială a imaginilor este, în multe domenii, un adevărat stimulent de eficiență. Camerele înlocuiesc o mulțime de senzori și reprezintă baza automatizării maxime a numeroase procese. Citirea codurilor de bare, achiziția de date privind dimensiunile, controlul calității, urmărirea și identificarea pieselor, supravegherea liniilor de producție sunt doar câteva dintre domeniile de utilizare. Automatizarea și optimizarea înseamnă mai multă eficiență, randament mai mare, nivel crescut al calității, mai puține reparații costisitoare și, nu în ultimul rând, nivel crescut de satisfacție a clienților.

Plug & Play pentru sistemele Vision

Murrelektronik a dezvoltat, pentru sistemele de prelucrare industrială a imaginilor, soluții de sistem eficiente și profitabile, în vederea integrării sistemelor Vision.

Avantajele: efort minim de instalare, mulțumită ansamblurilor descentralizate, care pot fi montate și conectate direct la proces.

Scopul: eficiență maximă privind efortul de cablare. Inteligența sistemelor se face văzută acolo unde este nevoie de ea, este compactă și performantă. Per total, acest lucru duce la economisire de timp la instalare, reduce efortul asociat cu aceasta, oferă imediat disponibilitate maximă și eficientizează diagnoza, deoarece este posibilă direct la modul. Prin urmare, componentele panoului de comandă pentru conectarea sistemelor de camere pot fi omise, pentru că sunt înlocuite de un sistem de instalare descentralizat.

De ce tocmai Murrelektronik?

 • Fără instalare în panoul de comandă, care necesită mult timp
 • Prelucrarea datelor direct la locația utilajului
 • Diagnoză simplificată
 • Prelucrarea imaginilor la înaltă rezoluție, datorită transferului de date cu 1 Gbit/s prin intermediul liniilor de date la switch cu cod X
 • Comunicare în rețea cu până la 2,5 Gbit/s
 • Poate fi folosit pentru diferite tipuri de camere
 • Până la patru camere pot folosi tensiunea de alimentare furnizată de către switch.
 • Datorită modului în cascadă, cu porturile daisy chain se permite realizarea unui număr variabil de puncte de citire, camere și aplicații
 • Liniile prefabricate reduc efortul de instalare și munca manuală la ecranare
 • În cazul modificărilor, liniile și cablurile pot fi schimbate și adaptate noilor condiții
Portrait Simon Schlichenmaier

Murrelektronik are soluții de instalare eficiente și profitabile pentru sistemele Vision. Astfel are loc intrarea eficientă și profitabilă pe piața acestei tehnologii înalt performante. De asemenea, soluțiile noastre de instalare Vision reduc dimensiunile panourilor de comandă.

Simon Knapp, Market Development Vision Systems

Eficiență maximă, efort minim de instalare

Cu Vision Installation Solutions de la Murrelektronik, firmele pot începe rapid procesarea industrială a imaginilor, pot beneficia imediat, cu efort redus, de numeroasele avantaje și se pot baza pe o rentabilitate a investiției rapidă.

Exemplu topologic al unei soluţii de instalare Vision

Soluțiile de instalare Vision: Produsele noastre

Xelity Hybrid Switch de la Murrelektronik

Xelity Hybrid Switch

Xelity Hybrid Switch Power de la Murrelektronik, inteligent și cu performanță înaltă, se asigură că comunicarea de date are loc facil și fără erori la locul faptei. Cu ajutorul acestui switch, puteți conecta până la patru camere prin Ethernet și le puteți asigura tensiunea necesară.

 • Patru porturi M12 cu cod X, cu până la 1 Gbit/s pentru conectarea camerelor
 • Două porturi M12 cu cod X, cu până la 2,5 Gbit/s în comunicarea backbone
 • Alimentare cu tensiune printr-o linie cu cod L, cu până la 16 A
 • Tip de protecție IP65, IP67, rezistent la vibrații și la șocuri
 • Patru porturi M12 cu cod A, pentru conectarea directă a camerelor la alimentarea cu tensiune și a semnalelor trigger/encoder
 • Alimentare cu tensiune protejată pentru camere, datorită NEC Class 2
 • Configurare simplă și rapidă cu serverul de web integrat

Master Breakout Box de la Murrelektronik

Master Breakout Box

Componenta centrală a fiecărei aplicații Vision este Master Breakout Box de la Murrelektronik. El colectează și transmite semnalele și tensiunea către alte aparate din rețeaua sistemului. Combinarea funcțiilor importante cu Master Breakout Box prezintă mai multe avantaje: linii mai scurte, instalare mai rapidă, cablare mai simplă, posibilități ample de diagnoză și economisire de spațiu în panoul de comandă.

 • Combinarea semnalelor de alimentare și trigger/encoder pe o linie pentru cameră
 • Transmiterea semnalelor trigger/encoder către diverse produse și componente din aplicație
 • Funcționalitate de diagnoză la port

Injection Box de la Murrelektronik

Injection Box

Injection Box de la Murrelektronik reprezintă un alt punct de colectare și distribuție din sistem, care asigură o performanță crescută a sistemului Vision.

 • Patru surse separate de tensiune sunt puse împreună cu semnalul trigger/encoder pe o linie cu cod L, pentru distribuirea tensiunii și semnalului în câmp sau în instalație
 • Diagnoză rapidă, datorită statutului LED al fiecărui port pentru tensiune și energie

NEC Clasa 2 Splitter de la Murrelektronik

NEC Class 2 Splitter

Se poate și mai mult? Mai multă tensiune? Mai multe componente? Atunci, răspunsul potrivit este alimentarea cu tensiune a luminilor externe sau a altor consumatori ai distribuitorului NEC Class 2 Power, cu patru porturi M12 cu cod A și un circuit NEC Class 2. Cu NEC Class 2 Power pot fi alimentate mai multe componente din aplicație și sunt posibile simultan mai multe prize de tensiune.

 • Ieșiri de tensiune cu siguranță NEC Class 2
 • Standardul industrial cu Power In și un port cu cod L compatibil daisy chain pentru alimentare până la 16 A a dispozitivelor de iluminat externe în câmp

Element descentralizat de rețea cu comutator Emparro67 într-o aplicație

Putere descentralizată – Emparro67

Elementul descentralizat de rețea cu comutator Emparro67 de la Murrelektronik asigură tensiunea, oriunde este nevoie de ea. Performant și robust, elementul de rețea asigură tensiunea necesară în câmp la locațiile necesare.

 • Alimentare cu curent direct la consumator (IP67)
 • Grad înalt de eficiență, de până la 94,2%
 • Temperatura mediului maximă de până la 85°C
 • Carcasă extrem de robustă cu încapsulare completă
 • Active PFC
 • Siguranțe de intrare integrate
 • MTBF de până la 960.000 h
 • Diversitate de variante: Ștecher Power In cu 7/8” sau M12 cu cod L

Tehnică de conectare de la Murrelektronik

Totul dintr-o singură sursă: Tehnică de conectare de la Murrelektronik

Dacă doriți să transferați date, semnale sau putere, avem soluția potrivită pentru dumneavoastră. Programul de conectori de la Murrelektronik oferă un maximum de varietate și reprezintă calitate de primă clasă: Fiecare conector în parte este testat 100%!

Semnale

Vă oferim conectoare rotunde M8 și M12, precum și conectori de supape prefabricate, cu cabluri cu lungimi adecvate. Comutatoarele de protecție și LED-urile sunt de multe ori integrate. Accesoriile practice precum adaptoarele, elementele T și cheia dinamometrică ce garantează conexiuni etanșe sunt elemente-anexe importante.

Date

Murrelektronik vă furnizează tehnică amplă de conectare pentru instalarea de soluții fieldbus, cu cele mai diverse variante pentru M8, M12 și RJ45. Cablurile sunt foarte flexibile și dotate cu o ecranare completă de 360°, astfel încât transmiterea de date să nu fie afectată de influențe electromagnetice.

Putere

Conectoarele de putere de la Murrelektronik aduc energia la utilaje și instalații. M12 Power este foarte compact și eficient. Tehnica de conectare standard a MQ15-X-Power permite montajul rapid, în timp ce M23 este soluția standard stabilită pentru conectoarea servomotoarelor.

Descărcați acum whitepaperul!

Completați următorul formular și primiți apoi pe e-mail whitepaperul nostru „Vision Installation Solutions (English)”.

Vă rugăm să introduceți rezultatul calculului mai sus.
captcha
* Câmp obligatoriu
Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...