Domenii tipice de utilizare | Murrelektronik

Soluții de aplicare

Domenii tipice de utilizare

Diversitatea deschide noi oportunități

Sistemul de bus de câmp Cube67 oferă flexibilitate maximă la alcătuirea conceptelor de instalare. Datorită gamei ample de module foarte variate, se poate realiza pentru fiecare utilizare soluția optimă, în domenii și sectoare industriale extrem de diferite. Exemplele arată cum poate arăta acest lucru în mod concret...

Tehnica de montaj și de manipulare    Mașini unelte    Logistică    Industria automobilelor    Robotică    Mâncare & băutură   Ambalare    Prelucrarea lemnului

Cube67 în tehnica de montaj și de manipulare

Datorită flexibilității și structurii sale compacte, sistemul Cube este perfect pentru aplicațiile în spații restrânse în tehnica de montaj și de manipulare. Modulele sunt poziționate în imediata apropiere a proceselor. Datorită multifuncționalității fișelor și numărului mare de canale (până la 32 IO pe modul), acestea sunt optimizate în mod concret cerințelor aplicației. Cablul de sistem reduce traseele. Cube îmbină în mod economic și eficient în instalație nu doar senzori și actuatori IO Link digitali, analogi foarte diferiți, ci și insule de supape. „Machine Option Management” (MOM) reduce timpii de repornire la înlocuirea uneltelor sau la montarea de noi echipamente pe mașini și sisteme.

Cube67 la mașini unelte

Modulele Cube robuste și complet încapsulate, precum și toate componentele de sistem sunt rezistente la efectele uleiurilor și lubrifianților. Astfel asigură soluții pentru instalații cu durată mare de viață. Și supapele cu un consum mare de energie electrică de până la 2 A sunt acționate fără probleme. Posibilitățile ample de diagnoză asigură o productivitate maximă.

Cub67 în logistică

Datorită dispunerii flexibile a modulelor și fișelor parametrizabile în mod multifuncțional ale modulelor IO, cutiile de borne devin inutile. Acest lucru reduce costurile de instalare. Funcția IO-Check integrată permite punerea în funcțiune anticipată a unor segmente ale sistemului. Deoarece cablul de magistrală al sistemului poate fi conectat cu fișă, componentele mașinii pot fi deconectate pentru transport și repuse imediat în funcțiune după montaj. Modulele funcționale cu interfața RS485 și IO-Link simplifică utilizarea senzorilor RFID sau a senzorilor complecși. Acest lucru permite automatizarea interconectată.

Cube67 în industria automobilelor

În producția de automobile, valoarea se află în strânsă legătură cu minimizarea perioadelor de inactivitate a mașinilor și sistemelor. Modul de conectare cu fișă a sistemului Cube permite reducerea timpilor de asamblare, la fel ca și Machine Option Management (MOM) și funcția de adresare automată. Cu gateway-ul de diagnosticare Cube67, în orice browser web sunt disponibile online numeroase date de diagnoză, care sunt transmise prin OPC-UA către multe aplicații de analiză Cloud.

Cube67 în robotică

Cu „Machine Option Management“ (MOM), înlocuirea uneltelor se face în cel mai scurt timp. Acest lucru reduce timpii de rulare în gol și crește capacitatea de producție. Cablul de sistem este rezistent la torsiune și necesită puțin spațiu în pachetul de tuburi. Datorită structurii de mici dimensiuni a modulelor Cube și rezistenței crescute la vibrații și impact, aceste module reprezintă alegerea optimă pentru aplicațiile din domeniul roboticii.

Cube67 în domeniul Food & Beverage

Modulele robuste IP69K Cube cu design Hygienic permit soluții active de instalare inclusiv în zona alimentelor. Astfel se economisesc cutiile de borne scumpe și costurile mari de instalare. Un cablu de sistem Cube reduce la maxim costurile ridicate de dispunere paralelă a cablurilor individuale pe grilaje din oțel.

Mai multe informații despre Cube67 pentru domeniul Food & Beverage

Cube67 în ambalare

„Schimbul de nod fără schimb de sistem” al sistemului Cube adaptează sistemele și mașinile pentru utilizarea globală. Sistemul Cube prelucrează semnalele cu module funcționale adecvate (contoare, logică) direct în câmp și permite astfel minimizarea timpilor de reacție. Unitățile de acționare (MOVIMOT®) sunt controlate de sistem în mod economic și simplu.

Cube67 în prelucrarea lemnului

La prelucrarea lemnului se utilizează soluții flexibile și eficiente. Cu sistemul Cube și multitudinea de module se pot obține soluții ample pentru aplicații. Cheltuielile pentru proiectare și instalare se reduc semnificativ.

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...