Gateway-ul de diagnosticare Cube67 | Murrelektronik

Gateway-ul de diagnosticare Cube67

Diagnoză simplificată

Avantaje pentru personalul de punere în funcțiune, personalul de service și operatori

Sistemul Cube-Fieldbus de la Murrelektronik oferă multe posibilități de diagnosticare. Gateway-ul die diagnosticare Cube67 permite accesul la aceste date prin Plug &

 • Inginerii de punere în funcțiune scanează topologia sistemului Cube cu gateway-ul de diagnoză Cube67 și identifică din timp erorile de instalare.
 • Personalul de service al constructorului de mașini și de instalații localizează erorile prin integrarea temporară a gateway-ului de diagnoză Cube67. De asemenea este soluția perfectă pentru testele de recepție ale mașinilor. Și integrarea de durată este interesantă, pentru a instrui de la distanță de ex. electricianului de la fața locului prin accesul la distanță.
 • Operatorul unui utilaj sau al unei instalații care integrează permanent gateway-ul de diagnoză Cube67 poate reacționa din timp la o situație problematică. În situația optimă a integrat instrucțiuni pentru situația unei defecțiuni - iar montatorul poate lua deja din depozit piesa potrivită.

Gateway-ul de diagnosticare Cube67 este instrumentul care vorbește pe limba dumneavoastră!

 • Diagnoză și identificarea topologiei fără programare suplimentară
 • integrare simplă a gateway-ului între nodul de magistrală Cube și cele până la patru șiruri ale instalației Cube
 • funcțional cu toate nodurile de magistrală Cube - desigur, și cu cele care sunt deja utilizate (compatibilitate în aval)
 • Prezentarea topologiei Cube, a datelor de proces și a informațiilor de diagnosticare independent de browser și platformă
 • Memorie de diagnoză (jurnal), chiar și pentru „erorile trecătoare”
 • Claritate în denumirea modulelor și în notificările defecțiunilor
 • Independent de unitatea de comandă și de magistrala de câmp
 • Furnizarea datelor prin intermediul unei interfețe OPC-UA standard ca bază pentru trecerea la Industrie 4.0

Rată ridicată de soluționare inițială prin întreținere de la distanță

În cazul Cube, operatorul mașinii știe în orice moment și din orice loc ce se întâmplă la nivelul IO al mașinii sale. Astfel poate acționa la timp și proactiv atunci când există indicii privind erori sau deficiențe (Întreținere predictivă). Datele ample de proces și de diagnosticare sunt furnizate fie prin intermediul unității de comandă, fie independent de magistrala de câmp prin intermediul gateway-ului de diagnoză Cube67. Acest lucru permite o rată ridicată de soluționare inițială prin accesul de la distanță (Remote Control).

Cube67 în magazinul online

Serverul web pentru gateway-ul de diagnosticare Cube67

Se obține dintr-o privire o prezentare generală a sistemului Cube și a gateway-ului de diagnosticare Cube67, de ex., cu privire la datele de conectare, tensiunile sistemului și curenții electrici.

Prezentare clară a topologiei sistemului, atât grafic, cât și sub formă de tabel, cu toate datele de proces și de diagnosticare, în stadiu live.

Mesajele detaliate de diagnoză și mesajele privind sistemul cu o explicație clară (sub formă de text clar), descrierea efectelor și indicație privind soluția pentru remedierea defecțiunii.

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...