Cube67 Hygienic Design | Murrelektronik

Cube67 Hygienic Design

Activ până în zona alimentelor

Curățare fără probleme

În domeniul alimentar sunt valabile cerințe deosebit de ridicate ale durabilității și curățeniei componentelor utilizate. Modulele Cube67 Hygienic Design pun în aplicare aceste cerințe cu consecvență.

Acestea sunt construite dintr-o carcasă închisă din inox și o bucșă filetată în V4A (1.4404) și sunt proiectate astfel încât să poată fi curățate fără probleme. Cu un grad ridicat de protecție IP69K, soluția Cube poate fi continuată activ până în sectorul alimentelor.

Acest aspect oferă un potențial concret de economisire:

  • Prin utilizarea modulelor Cube67 Hygienic Design se pot economisi cutiile de borne deosebit de scumpe, din inox, din domeniul alimentar.
  • Cablarea paralelă a cablurilor individuale peste grilajul din inox este extrem de costisitoare în domeniul Food & Beverage. În cazul Cube-System, printr-un singur cablu de sistem se ajunge direct în proces.
  • Insulele de valve pot fi racordate cu costuri eficiente prin modulul master IO Link.

Cu un cablu de sistem direct în proces

În industria alimentară, cablarea cu fire separate necesită un volum extrem mare de muncă, datorită cerințelor mari privind capacitatea de curățare. Utilizarea unui singur cablu de sistem Cube67 se dovedește extrem de eficientă în acest caz.

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...