Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW | Murrelektronik

iulie 2, 2024

Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW

Iluminarea și afișarea stării într-un singur dispozitiv

Noile lumini pentru utilaje Modlight® Illumix cu LED RGBW de la Murrelektronik revoluționează iluminarea și monitorizarea utilajelor și a zonelor de lucru. Aceste lumini inovatoare nu numai că asigură un iluminat eficient, dar servesc și ca indicator de stare versatil.

Până în prezent, cerințele pentru iluminatul industrial și afișajele de stare au fost abordate separat. În timp ce iluminatul utilajelor a fost conceput pentru a asigura condiții optime de iluminare, afișajele de stare au fost special concepute pentru a comunica informații importante. Modlight® Illumix RGBW combină acum aceste două funcții într-un singur dispozitiv flexibil.

Luminile pentru utilaje oferă o flexibilitate remarcabilă, deoarece combină iluminarea și afișarea stării într-un singur dispozitiv. Dacă este necesar, iluminarea albă este oprită în favoarea afișajului de stare. Luminile utilizează tehnologia LED cu consum redus de energie pentru a ilumina zona de lucru și pentru a pune afișajul de stare în câmpul vizual direct al angajaților. Acest lucru înseamnă că informațiile despre stare sunt recunoscute imediat, iar timpii de oprire sunt reduși, ceea ce contribuie la îmbunătățirea eficienței și a productivității.

Tehnologia LED este, în general, eficientă din punct de vedere energetic, ceea ce duce la o reducere a consumului de energie și a costurilor de operare. Luminile LED se caracterizează printr-o durată de viață lungă și necesită înlocuirea mai puțin frecventă a surselor de lumină. De asemenea, acestea ating imediat luminozitatea maximă, fără a fi nevoie de o perioadă de încălzire.

Luminile pentru mașini Modlight® Illumix cu LED-uri RGBW de la Murrelektronik oferă o soluție inovatoare pentru creșterea eficienței, siguranței și flexibilității în mediile industriale. Prin combinația lor de iluminare și afișare a stării, acestea stabilesc noi standarde în tehnologia de iluminat industrial.

Noutăți din compania noastră

Beneficiile și avantajele switchurilor Ethernet

Murrelektronik dirijează datele în direcția dorită

Aflați mai multe

Transformatoare universale: o soluție pentru cerințele internaționale

Soluții de alimentare personalizate de la Murrelektronik

Aflați mai multe

Order with only a few clicks - automatically fill your cart and safe time

Did you already know? Our Easy-Import-Export Function allows you to use our Online Shop ever more efficiently. Use Copy & Paste to copy and paste item lists directly from your ERP…

Aflați mai multe

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...