Transformatoare universale: o soluție pentru cerințele internaționale | Murrelektronik

iunie 25, 2024

Transformatoare universale: o soluție pentru cerințele internaționale

Soluții de alimentare personalizate de la Murrelektronik

Producătorii de utilaje și instalații, care își comercializează produsele la nivel global, cunosc problema diferitelor tensiuni de rețea. Noul transformator Murrelektronik, cu intrare pentru multiple tensiuni, oferă avantaje esențiale: echipamentul multifuncțional este adecvat pentru tensiuni de intrare de până la 550 de volți și a fost dezvoltat special pentru piața internațională.

Gama largă de opțiuni

Diverse țări utilizează standarde diferite de tensiune și frecvență în rețelele lor de distribuție. Prin urmare, producătorii trebuie fie să ofere sisteme distincte pentru diferite regiuni, fie să meargă pe calea transformatoarelor universale. Murrelektronik oferă o soluție ideală pentru astfel de cazuri: transformatoare universale pentru tensiuni de intrare de la 208 la 550 V.

Acesta este un avantaj important, în special pentru companiile exportatoare. Flexibilitatea acestora le permite să fie ușor de adaptat la diferite rețele prin intermediul terminalelor de conectare de tip punte. Prin urmare, aceeași mașină poate fi instalată în diferite regiuni ale lumii. În total, sunt disponibile unsprezece tensiuni diferite. În funcție de conectarea terminalelor de ieșire, bobina secundară oferă atât 115 cât și 230 V. Acest lucru garantează accesul la cele mai comune două valori de tensiune.

Cu siguranță, bine echipați

Gama Murrelektronik de transformatoare de izolare, control și siguranță cuprinde soluția potrivită pentru fiecare utilizare. Sunt disponibile dispozitive cu două sau mai multe tensiuni primare sau secundare. Tensiunile de intrare și de ieșire ușor selectabile permit companiilor să mențină un nivel mai scăzut al stocurilor și să economisească astfel costurile. Finisarea suprafeței cu vopsea neagră asigură o bună disipare a căldurii și protecție împotriva coroziunii. Bobinajul transformatoarelor este impregnat într-o baie de imersie cu rășină în vid. Protecția optimă este obținută prin intermediul designului fără siguranță cu standard de protecție integrat în conformitate cu EN 61558.

Transformatoarele cu intrare universală pot asigura funcționarea componentelor furnizate chiar și în cazul unor tensiuni fluctuante, reducând timpii de întrerupere și crescând productivitatea.

Avantajele pe scurt:

Flexibilitate: adaptare fără probleme la diferite medii de tensiune

Eficiență din punct de vedere a costurilor: reducere a costurilor de stocare, minimizare a necesarului datorită folosirii intrării pentru multiple tensiuni

Fiabilitate: chiar și în cazul alimentărilor surselor de alimentare fluctuante sau instabile

Noutăți din compania noastră

Beneficiile și avantajele switchurilor Ethernet

Murrelektronik dirijează datele în direcția dorită

Aflați mai multe

Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW

Iluminarea și afișarea stării într-un singur dispozitiv

Aflați mai multe

Order with only a few clicks - automatically fill your cart and safe time

Did you already know? Our Easy-Import-Export Function allows you to use our Online Shop ever more efficiently. Use Copy & Paste to copy and paste item lists directly from your ERP…

Aflați mai multe

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...