Referințe client Somic | Murrelektronik
Somic
Somic

SOMIC Verpackungsmaschinen,
Amerang

Costuri mai mici cu 30 % cu tehnica de sistem

Detalii
Somic
 

SOMIC Verpackungsmaschinen GmbH & Co. KG dezvoltă și produce mașini de ambalare pentru Ambalarea secundară și finală a alimentelor, dulciurilor, a hranei pentru animale și a produselor nealimentare în trei locații: Amerang și Haag / Germania și Eagen / SUA.

>50 Mio. € Cifra de afaceri
400 Angajați la nivel global

Ce obiective a dorit să atingă Somic cu noul concept de utilaje Somic 424?

  • Obiectivul a fost integrarea instalării utilajelor ca și componentă modulară, standardizată în noul concept al ingineriei de sistem.

Somic despre noul concept de utilaje și colaborarea cu Murrelektronik:

  • Începând cu sistemul modular de utilaje mecatronice implementat din anul 2010 și cu introducerea unităților funcționale standardizate s-a reușit și integrarea tehnicii de instalare a utilajelor în această sistematică.
  • Filosofia de a defini toate funcțiile de bază ale utilajelor ca structură simplifică montajul, punerea în funcțiune, diagnoza, precum și întreținerea și service-ul mașinilor de ambalare.
  • Murrelektronik a furnizat, prin sistemul Cube, modelul tehnic de sistem pentru conectarea așa-numitelor „Connection Module“, care standardizează, prin intermediul unui cablu hibrid, această tehnică de instalare decentralizată ca unitate funcțională. Conectorii cu ștecher M12 preconfecționați simplifică extrem de mult montajul și sunt componente fixe în sistemul modular mecatronic de la Somic.

Potențial de inovație pe viitor:

Simulare
Înapoi la prezentare generală

Contactați-ne!

Dezvoltăm un concept potrivit pentru dumneavoastră și vă arătăm cum puteți economisi bani.

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...