Referințe client Rösler | Murrelektronik
Rösler
Rösler

Rösler Oberflächen­technik,
Untermerz­bach

Costuri mai mici cu 30 % cu tehnica de sistem

Detalii
Rösler
 

Rösler Oberflächentechnik GmbH activează de peste 80 ani în domeniul procesării suprafețelor. În calitate de lider internațional de piață, Rösler oferă o gamă amplă de instalații, consumabile și servicii în domeniul tehnicii de vibrofinisare și tehnicii radiante pentru diferite domenii.

300 Mio. Cifra de afaceri
1,000 Angajați la nivel global

Ce obiective a dorit să atingă Rösler cu noul concept de utilaje?

  • Cu un concept de instalare fișabil, precum și cu ajutorul standardizării conductelor de instalare se pot crea ansambluri modulare pentru o serie de utilaje. Erorile la instalare sunt minimizate, obținându-se astfel timpi mai scurți de punere în funcțiune.

Rösler despre noul concept de utilaje și colaborarea cu Murrelektronik:

  • Ingineria utilajelor s-a „mecatronizat” cu tehnica decentralizată de automatizare, fapt care a avut un efect pozitiv în special asupra construcției mecanice.
  • Datorită sistemului Cube67, cutiile de borne au fost înlocuite cu module I/O compacte, creându-se în acest scop ansambluri modulare, care determină standardizarea utilajelor.
  • Cu ajutorul instrumentului Machine Option Management (MOM), proiectarea hardware-urilor și software-urilor se poate realiza în mod uniform și simplu. Timpul de punere în funcțiune a utilajelor de șlefuire prin centrifugare se reduce semnificativ.
  • Murrelektronik este un partener de sistem disponibil în permanență, care ne este alături în mod creativ la găsirea soluțiilor tehnice din 2011.

Potențial de inovație pe viitor:

Extinderea acestei standardizări la alte tipuri de utilaje, simulări, Cloud-Automation
Înapoi la prezentare generală

Contactați-ne!

Dezvoltăm un concept potrivit pentru dumneavoastră și vă arătăm cum puteți economisi bani.

Bună ziua
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...