Referințe client Rösler | Murrelektronik
Rösler
Rösler

Rösler Oberflächen­technik,
Untermerz­bach

Costuri mai mici cu 30 % cu tehnica de sistem

Detalii
Rösler
 

Rösler Oberflächentechnik GmbH activează de peste 80 ani în domeniul procesării suprafețelor. În calitate de lider internațional de piață, Rösler oferă o gamă amplă de instalații, consumabile și servicii în domeniul tehnicii de vibrofinisare și tehnicii radiante pentru diferite domenii.

300 Mio. Cifra de afaceri
1,000 Angajați la nivel global

Ce obiective a dorit să atingă Rösler cu noul concept de utilaje?

  • Cu un concept de instalare fișabil, precum și cu ajutorul standardizării conductelor de instalare se pot crea ansambluri modulare pentru o serie de utilaje. Erorile la instalare sunt minimizate, obținându-se astfel timpi mai scurți de punere în funcțiune.

Rösler despre noul concept de utilaje și colaborarea cu Murrelektronik:

  • Ingineria utilajelor s-a „mecatronizat” cu tehnica decentralizată de automatizare, fapt care a avut un efect pozitiv în special asupra construcției mecanice.
  • Datorită sistemului Cube67, cutiile de borne au fost înlocuite cu module I/O compacte, creându-se în acest scop ansambluri modulare, care determină standardizarea utilajelor.
  • Cu ajutorul instrumentului Machine Option Management (MOM), proiectarea hardware-urilor și software-urilor se poate realiza în mod uniform și simplu. Timpul de punere în funcțiune a utilajelor de șlefuire prin centrifugare se reduce semnificativ.
  • Murrelektronik este un partener de sistem disponibil în permanență, care ne este alături în mod creativ la găsirea soluțiilor tehnice din 2011.

Potențial de inovație pe viitor:

Extinderea acestei standardizări la alte tipuri de utilaje, simulări, Cloud-Automation
Înapoi la prezentare generală

Contactați-ne!

Dezvoltăm un concept potrivit pentru dumneavoastră și vă arătăm cum puteți economisi bani.

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...