Safety - tehnică funcțională de siguranță | Murrelektronik
Murrelektronik Optimaler Schutz für Mensch und Maschine

Siguranță funcțională

Soluții de safety
de la Murrelektronik

Protecție optimă pentru persoane și aparat

Tehnica siguranței se scrie cu majuscule în branșa automatizării. Conceptele descentralizate ale Murrelektronik permit crearea categoriilor înalte de siguranță pentru întregul sistem.

În același timp Murrelektronik oferă diverse soluții cu un raport excelent preț/randament pentru diferite aplicații și cerințe.

  • Dacă este nevoie de scoaterea de sub tensiune a ieșirilor modulelor și deconectarea în siguranță a subansamblelor de mașini, pot fi realizate instalații sigure prin combinarea modulelor fieldbus sigure pasiv cu releuri fiabile safety. În cazul modulelor fieldbus se poate apela la produsele standard cunoscute și testate, pentru un început mai ușor.
  • Cu MVK Metall Safety, MVK Fusion și Cube20S, Murrelektronik oferă și soluții de siguranță de elită. Astfel sunt realizate intrări și ieșiri sigure în legătură cu o comandă sigură (F-SPS sau CNC). Datorită utilizării protocoalelor fieldbus PROFINET/PROFIsafe resp. PROFIBUS/PROFIsafe, este asigurată transmiterea sigură a datelor relevante pentru siguranță. Astfel sunt realizate și cele mai ridicate categorii de siguranță în conformitate cu EN ISO 13849-1. Posibilitățile ample de diagnoză ușurează utilizarea.

Conceptele de instalare de la Murrelektronik conectează diverși actuatori safety precum bariere luminoase, grilaje luminoase, comenzi pentru două mâini, tastă pentru OPRIRE DE URGENȚĂ, tastă pentru ÎNTRERUPERE DE URGENȚĂ, supape safety, scaner cu laser, sisteme de protecție pentru uși...

Murrelektronik Portret Senior Product Manager Michael Greiner

Cu soluțiile și conceptele de instalare de la Murrelektronik se transmit semnalele necesare pentru o operare fără pericole a mașinilor și utilajelor într-un mod eficient și economic.

Michael Greiner, Expert Safety Murrelektronik

Soluții de safety cu produse safety de la Murrelektronik

Murrelektronik MIRO SAFE

Relee de siguranță cu aplicații multiple

MIRO SAFE+ relee de siguranță de la Murrelektronik

Releele safety sunt o soluție fiabilă în tehnica funcțională de siguranță. Opriți în siguranță și garantați procese de lucru sigure. Operarea este necomplicată, fără software adițional și fără includerea în comandă. Cu MIRO SAFE+ sunt atinse standarde de siguranță până la nivel de performanță (PLe) conform EN 13849-1. 

Despre releele de siguranță

Module I/O sigure

MVK Metall Safety și MVK Fusion

MVK Metall Safety și MVK Fusion, datorită clasei de protecție IP67 și a rezistenței los la medii și vibrații, sunt adecvate pentru vibrații și pentru aplicații în mediul industrial dur. Ele oferă posibilități ample de diagnoză și descoperă erorile fiabil. Modulele lucrează cu PROFIsafe, o extensie de siguranță a PROFINET.

MVK METALL SAFETY    MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion
Buton OPRIRE DE URGENȚĂ Murrelektronik cu taste colorate

Aparatură sigură de comandă

Aparatură sigură de comandă, precum oprire și deconectarea de urgență

Aparatura sigură de comandă trebuie să fie oricând accesibilă și funcțională. Tastele OPRIRE DE URGENȚĂ și RESET de la Murrelektronik sunt integrate în concepte de instalare prin cabluri standard M12 prefabricate. Ceea ce minimizează riscul de erori de cablare. Prin „Plug&Play” aceste aparate de control sunt gata de utilizare în aparate și instalații.

Mai multe informații

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...