Automatizare fără panou de comandă – Vario-X | Murrelektronik

Automatizare decentralizată fără panou de comandă

Vario-X

Stabiliți o programare!

Cel mai important pas privind transformarea digitală

În lumea automatizării, nicio piatră nu rămâne neîntoarsă. Practic totul este sub observație. Iar obiectivele sunt deja stabilite: Planificare digitală, instalare și punere în funcțiune mai simplă și mai rapidă, rentabilitatea costurilor și sustenabilitatea.

Murrelektronik vă sprijină în acest demers – cu automatizarea descentralizată în cadrul unui sistem modular.

Simplu și inteligent: Adaptat nevoilor clientului.
Pregătiți pentru viitor în toate domeniile.

Descărcați pliantul Vario-X (PDF)

Automatizare fără panou de comandă

În câmp, descentralizare, folosirea modulelor, combinarea tehnologiilor, folosirea eficientă a energiei, reducerea gradului de complexitate și simplificare. Și găsirea de soluții inteligente.

Asta reușește Vario-X să facă: Automatizare 100% descentralizată, fără panou de comandă!

Vario-X este o platformă de automatizare, flexibilă și scalabilă în mod consecvent, cu maximă deschidere și performanță pe toate nivelurile și pentru toate interfețele.

Viitorul automatizării nu prevedere panouri de comandă.

Vedere laterală a stației Vario-X
Portret Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation

Vario-X este o platformă de automatizare, flexibilă și scalabilă în mod consecvent, cu maximă deschidere și performanță pe toate nivelurile și pentru toate interfețele. Viitorul automatizării nu prevedere panouri de comandă și aer comprimat – ci conectare la rețea, ștechere și rentabilitate a costurilor.

Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation at Murrelektronik

Simplu și inteligent

Vario-X este o platformă modulară de automatizare care poate fi asamblată conform nevoilor și poate aduce toate componentele de automatizare direct la locul acțiunii:

Vedere de sus a stației Vario-X cu explicații privind componentele

Astfel asigură, la integrarea impecabilă a servopropulsiilor descentralizate, un management fiabil al tensiuni, semnalului și datelor. Pentru prima dată, toate funcțiile de automatizare pot fi implementate complet descentralizat – fără panou de comandă. Carcasele robuste cu tipul de protecție IP67 (rezistent la apă/praf) sunt conectate simplu una lângă cealaltă într-o magistrală backplane robustă cu profil structural integral al utilajului. Astfel întreaga stație poate fi conectată fără altă protecție în toate sistemele de profiluri uzuale și rezistă în cazuri extreme, chiar și la solicitarea în cazul călcării pe carcase.

Efecte secundare pozitive în ceea ce privește eficiența energetică și necesarul de spațiu: Când panourile de comandă devin redundante nu mai este nevoie de răcire și se eliberează mai mult spațiu de producție, care poate fi utilizat pentru echipamentele de producție cu valoare adăugată precum roboți.

Vario-X versus un panou de comandă convențional
Geamăn digital

Geamănul digital pentru planificare, instalare, operare și service

Vario-X nu reprezintă doar o magistrală backplane, unități de comandă, cabluri și alte elemente similare. Instalația automatizată cu Vario-X are încă de la început un geamăn digital. O copie mobilă 1:1 a instalației reale, care include toate funcțiile și toți parametrii sistemului ulterior – și asta încă din faza de proiect, chiar înainte de a fi comandată sau montată prima componentă mecanică.

Stabiliți o programare!

Dacă doriți o programare pentru a vedea Vario-X, vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta în acest sens.

Vă rugăm să introduceți rezultatul calculului mai sus.
captcha
* Câmp obligatoriu
Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...