Transferarea alimentării cu energie în câmp | Murrelektronik
Emparro67 Hybrid

Zero Cabinet - consecvent descentralizat!

Noi transferăm alimentarea cu energie în câmp

Surse de tensiune in protective IP67

Noi instalăm consecvent descentralizat. Sloganul este „zero cabinet”. Afară din panoul de control, în câmpul industrial. Datorită acestui aspect conceptele de instalare sunt transparente, ușor de utilizat și eficiente ca și cost.

Competitivitatea dumneavoastră crește!

Până acum alimentarea cu energie a utilajelor și instalațiilor a pornit fără excepție de la panoul de comandă. Aici deschidem căi noi! Noi transferăm alimentarea cu energie în domeniul IP67-Bereich. Transformarea tensiunii de la 230 VAC la 24 VDC are loc direct la consumator, în imediata apropiere a procesului.

Florian Holzmann - Director de Produs Surse de alimentare electrică și sisteme de rezervă

Avantajele sunt evidente: Panourile de control pot avea dimensiuni reduse și pot fi montate în anumite aplicații. Pierderile din cabluri se reduc la minim, costurile pentru energie scad.

Florian Holzmann, Product Manager Alimentări cu energie și sisteme tampon
Emparro67 Hybrid

Emparro67 Hibrid

O nouă dimensiune a alimentării decentralizate cu curent

Aparatul inovativ de comutare în rețea Emparro67 Hibrid este un aparat cu multe talente și avantaje multiple. Transferă alimentarea cu energie din panoul ce control în spațiul industrial. Cu două canale integrate pentru monitorizarea circuitului de sarcină 24 VDC, acesta protejează împotriva supracurenților și asigură astfel o siguranță ridicată de funcționare. Cu o interfață IO-Link reușește o comunicare completă și transparentă.

Emparro67

Emparro67

Transformarea tensiunii direct la consumator

Aparatele de comutare în rețea Emparro67 sunt concepute pentru utilizarea în exteriorul panoului de comandă. Acestea rezistă la condiții extreme de mediu și pot fi montate în imediata apropiere a consumatorilor din câmp. Fiindcă transformarea tensiunii din 230 V AC în 24 V DC are loc abia la fața locului, pierderile de randament se reduc la una singură. Costurile de energie se reduc, iar panourile de comandă pot fi dimensionate mai mici.

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...