Murrelektronik la Identicom4 2024 | Murrelektronik

aprilie 30, 2024

Murrelektronik la Identicom4 2024

În mod descentralizat, continuu și fiabil spre viitorul automatizării Sub sloganul „connected FUTURE decentral. seamless. robust.” v-am demonstrat live care este pasul decisiv pentru digitalizare, prin tehnica de instalare continuă, descentralizată și fiabilă. Cunoștințele noastre acumulate de-a lungul mai multor decenii și soluțiile hardware adaptate reciproc joacă aici un rol central. Astfel obținem deschidere și performanță maximă la toate nivelurile și pe toate interfețele.

Înregistrați-vă astăzi pentru a primi un bilet gratuit și vizitați-ne la Identicom4!

Abia așteptăm să vă întâlnim!

Bucurați-vă de următoarele inovații:

Vario-X: ajutorul atunci când vine vorba despre descentralizare în producție

Soluțiile eficiente de automatizare necesită un concept de instalare continuu și descentralizat. Vario-X este prima platformă de automatizare care aduce senzori și actuatoare pe teren fără un panou de comandă, într-un mod descentralizat. Geamănul digital economisește în plus costuri și timp la planificare, instalare, operare și service. La târg vă așteaptă o aplicație live, care prezintă numeroasele domenii de aplicare ale Vario-X.

Mico67 – controlul circuitului de sarcină pe teren

Pentru protecția electronică împotriva supracurentului oferim acum două noi module din familia de produse Mico. Modulele cu tipul de protecție IP67 sunt adecvate pentru aplicații în care sunt asigurați mulți senzori și actuatoare cu cerințe similare.

Emparro20 Pro permite accesul de la distanță cu opțiune IO Link

Emparro20 Pro este cu mai mult de 40 la sută mai îngust, precum și în general mult mai mic și astfel mai avantajos din punct de vedere al spațiului decât modelul anterior. Elementul de rețea cu comutator oferă un randament de peste 95 la sută și este prevăzut cu tipul de protecție IP20. Datorită randamentului ridicat, costurile operaționale pot fi reduse la minimum.

Dispozitive IO Link integrate inteligent

Vă prezentăm portofoliul nostru cuprinzător IO Link și am adus și modulele de magistrale de câmp IP67 MVK Pro și IMPACT67 Pro cu noi. Cu opt porturi master multifuncționale, acestea oferă toate protocoalele uzuale sau folosirea independentă de magistrala de câmp, curent de ieșire la port 4A, diagnoză on-board și carcase robuste.

Connectivity Heroes

Pentru noi, conectorii sunt eroii automatizării. Căci în domeniul producției interconectate, intralogisticii, industriei ambalării sau de procesare nimic nu funcționează fără conectori. Performanța lor este factorul decisiv pentru digitalizare. Automatizarea este numai atât de bună cât sunt conectorii utilizați. Aceștia reunesc totul, permit circulația semnalelor, datelor și curenților electrici, sunt esențiali pentru siguranță, asigură buna funcționare și instalarea fără erori. 

Date și informații

Noutăți din compania noastră

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Aflați mai multe

Nou în magazinul online: Funcția Easy Import Export

Știați deja? Funcția Easy Import Export este un instrument excelent datorită căruia aveți multe opțiuni de folosire mai eficientă a magazinului online.

Aflați mai multe

Începe un nou capitol: Murrelektronik se mută într-un birou modern la Aeroportul din Viena

Murrelektronik GmbH, specialiști în tehnologia de automatizare descentralizată, se prezintă de acum în Austria într-un alt sediu. Noul birou se află în Office Park 4, la Aeroportul…

Aflați mai multe

Bună ziua
Buletin informativ
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...