Murrelektronik la Identicom4 2023 din Cluj-Napoca | Murrelektronik

aprilie 18, 2023

Murrelektronik la Identicom4 2023 din Cluj-Napoca

Soluții inteligente pentru automatizare Identicom4 din Cluj-Napoca se prezintă ca fiind ancorat în practică, personalizat și orientat spre viitor. În cadrul târgului care are loc între 24 și 26 mai în Cluj-Napoca, Murrelektronik va prezenta, la standul S41, modul în care întreprinderile pot păși în viitor chiar de astăzi – folosind tehnica de automatizare perfectă și descentralizată. La stand veți regăsi sisteme, soluții și produse inovatoare care deschid calea întreprinderilor către transformarea digitală completă, adică cea mai mare tendință din domeniul automatizării.

Cele mai importante produse:

Vario-X – zilele panoului de comandă sunt numărate

Murrelektronik își extinde modelul de afaceri și se concentrează pe Vario-X, o platformă de automatizare modulară și extrem de flexibilă cu ajutorul căruia toate funcțiile de automatizare pot fi implementate în premieră complet descentralizat, adică fără o arhitectură a panoului de comandă. Vario-X aduce senzorii și actuatorii în universul direct al utilajelor și asigură, la integrarea impecabilă a servopropulsiilor descentralizate, un management fiabil al tensiunii, semnalului și datelor. Instalația automatizată cu Vario-X are încă de la început un geamăn digital. Prin intermediul acestei imagini mobile 1:1 a instalațiilor reale se economisește timp și bani la planificare, instalare, operare și service.

Emparro20-Pro

Noua sursă de alimentare comutată Emparro20-Pro cu mod de comutare și grad înalt de eficiență economisește bani datorită dimensiunilor reduse, duratei de viață mai lungi și disponibilității ridicate a utilajului. Cu adaptorul IO-Link comercializat separat, sursa de alimentare cu mod de comutare poate fi operată de la distanță, de exemplu pentru a seta tensiunea de ieșire, pentru a bloca elementele de control sau pentru a efectua diagnosticarea sursei de alimentare cu mod de comutare.

Asamblarea fără instrumente în întregime a Emparro20-Pro prin șina de profil asigură o instalare simplificată. De asemenea, un plus este reprezentat și de trăsătura compactă a sursei de alimentare cu mod de comutare, care este cu peste 40% mai îngustă decât dispozitivul anterior, deoarece economisește mult spațiu în panoul de comandă.

Module master IO-Link

Plug-and-Play la instalarea tehnicii de automatizare – asta înseamnă IO-Link. În special în contextul unor procese și instalații de producție din ce în ce mai complexe, în care se colectează și se face legătură între din ce în ce mai multe date, standardul de comunicare presupune o transparență maximă, de la nivelul senzor-actuator până în Cloud. Tocmai ne-am extins portofoliul de produse IO-Link cu modulele IP67 de bus de câmp MVK Pro și IMPACT67 Pro. Noile invenții complete au 8 porturi master multifuncționale, iar datorită conectoarelor cu ștecher M12 codificate L pot produce curenți cu valori ridicate și servesc protocoalele Ethernet PROFINET, EtherNet/IP și EtherCAT.

Conectori cu ștecher de mare putere din seria MQ15

Conectorii se instalează simplu, datorită sistemului de conectare rapidă, care nu necesită scule. Acestea sunt potrivite pentru medii industriale dure, fiindcă sunt protejate împotriva prafului și apei, conform IP67. Designul lor compact și valorile ridicate de transmitere a curentului, de până la 16 A sarcină continuă la o tensiune de 600 V c.a., oferă o gamă largă de aplicații. Prin urmare, sunt predestinați, de exemplu, pentru conectarea motoarelor asincrone și trifazate.

Soluții de instalare Vision

Cu soluțiile modulare Plug & Play de la Murrelektronik, sistemele Vision nu sunt doar puse în funcțiune în mod rapid și flexibil – modulele oferă, de asemenea, posibilitatea unei diagnosticări cuprinzătoare și detaliate, având astfel un impact major asupra disponibilității instalației. În plus: Prin instalarea descentralizată a echipamentelor de comunicare a datelor și alimentarea cu tensiune, eforturile de instalare, precum și lucrările de proiectare și concepție pentru tablouri electrice și trasee de cabluri supradimensionate pot fi reduse în mod semnificativ și la strictul necesar.

Înscrieți-vă online pentru a primi un bilet online gratuit la Identicom4

Date și informații

Noutăți din compania noastră

Murrelektronik în practică

Scurt, simplu și la obiect.

Aflați mai multe

Rulota Murrelektronik SOLUTION-VAN este iar în mișcare!

Venim direct la dumneavoastră și vă oferim informații referitoare la soluțiile din domeniul tehnicii de automatizare

Aflați mai multe

Murrelektronik becomes part of the Maschinenraum innovation ecosystem

Oppenweiler / Berlin, 06/22/2021 – Murrelektronik (https://www.murrelektronik.com), a specialist in decentralized automation technology, has joined the Maschinenraum (proper name,…

Aflați mai multe

Bună ziua
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...