Acesta a fost Identicom4 2024 | Murrelektronik

mai 23, 2024

Acesta a fost Identicom4 2024

Connected Future. Seamless. Robust. Decentral. La Identicom4 2024 v-am arătat cum vă conectăm cu viitorul: în mod unitar și descentralizat! Astfel pregătim pentru dumneavoastră terenul, pentru ca dumneavoastră să fiți pregătiți pentru viitor, profitând în același timp de capacitatea de inovare.

Vario-X

Primul sistem de automatizare modular și flexibil de acest tip, cu ajutorul căruia pot fi realizate, în funcție de necesitate și descentralizat – așadar fără o arhitectură a panoului de comandă – toate funcțiile de automatizare. Vario-X constă în platforma omonimă și în conceptul de automatizare și instalare care o însoțește. Acesta aduce senzorii și actuatoarele în universul direct al utilajelor și asigură, la integrarea impecabilă a servopropulsiilor descentralizate, un management fiabil al tensiunii, semnalului și datelor.

Mico67 – controlul circuitului de sarcină pe teren

Pentru protecția electronică împotriva supracurentului oferim acum două noi module din familia de produse Mico. Modulele cu tipul de protecție IP67 sunt adecvate pentru aplicații în care sunt asigurați mulți senzori și actuatoare cu cerințe similare. Nu este necesară manufacturarea și în plus, modulele sunt rezistente la temperaturi și au o structură deosebit de compactă.

Emparro20 Pro permite accesul de la distanță cu opțiune IO Link

Emparro20 Pro este cu mai mult de 40 la sută mai îngust, precum și în general mult mai mic și astfel mai avantajos din punct de vedere al spațiului decât modelul anterior. Elementul de rețea cu comutator oferă un randament de peste 95 la sută și este prevăzut cu tipul de protecție IP20. Datorită randamentului ridicat, costurile operaționale pot fi reduse la minimum.

Un portofoliu IO Link cuprinzător

Modulele de magistrale de câmp compacte IP67 „MVK Pro“ și „IMPACT67 Pro“ au opt porturi master multifuncționale, pot produce și curenți cu valori ridicate datorită conectorilor M12 cu codare L și operează protocoalele Ethernet PROFINET, EtherNet/IP și EtherCAT. Este posibilă chiar și folosirea independentă de busul de câmp, prin intermediul OPC UA, MQTT, JSON REST API – datorită Standardized Master Interface (SMI) deja integrată. Astfel, reduce costurile, crește nivelul de productivitate, oferă noi posibilități referitoare la service și mentenanță, micșorează timpii de instalare și de punere în funcțiune și înlocuiește cablarea complexă și panourile de comandă care ocupă mult spațiu.

Connectivity Heroes

Pentru noi, conectorii sunt eroii automatizării. Căci în domeniul producției interconectate, intralogisticii, industriei ambalării sau de procesare nimic nu funcționează fără conectori. Performanța lor este factorul decisiv pentru digitalizare. Automatizarea este numai atât de bună cât sunt conectorii utilizați. Aceștia aduc totul laolaltă, permit circulația semnalelor, datelor și curenților electrici, sunt esențiali pentru siguranță, asigură buna funcționare și instalarea fără erori. Adevărați Connectivity Heroes – Made by Murrelektronik!

Noutăți din compania noastră

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Aflați mai multe

Nou în magazinul online: Funcția Easy Import Export

Știați deja? Funcția Easy Import Export este un instrument excelent datorită căruia aveți multe opțiuni de folosire mai eficientă a magazinului online.

Aflați mai multe

Începe un nou capitol: Murrelektronik se mută într-un birou modern la Aeroportul din Viena

Murrelektronik GmbH, specialiști în tehnologia de automatizare descentralizată, se prezintă de acum în Austria într-un alt sediu. Noul birou se află în Office Park 4, la Aeroportul…

Aflați mai multe

Newsletter
Always up to date!
Suntem aici pentru dumneavoastră!
Ne puteți contacta prin intermediul mai multor canale de comunicare...