Murrelektronik

Sunteţi aici: Pagină principală / Compania / Politică socială

Politică socială

O conexiune strânsă cu angajaţii noştri

Produse de înaltă calitate pentru clienţi mulțumiți: acesta este un principiu al Murrelektronik.

Aceste obiective pot fi îndeplinite numai cu angajaţi motivaţi şi devotaţi. Aşadar, Murrelektronik doreşte să menţină o legătură strânsă cu angajaţii săi. Acest aspect este de asemenea inclus în cultura corporativă Murrelektronik. Această convingere este aplicată în diferite aspecte ale vieţii de zi cu zi: de exemplu, prin oferirea unui plan corporativ de pensii sau prin emiterea unui buletin informativ/a unei reviste a companiei. De asemenea, trebuie menţionate petrecerile companiei care sunt foarte apreciate de angajaţi: petrecerea de Anul Nou este de mult timp o tradiţie a companiei.

Murrelektronik este activă în iniţiative sociale, nu numai în cadrul companiei, ci şi în societatea din jur. Compania este implicată în activităţi voluntare în mediul de instruire. Murrelektronik a fost întotdeauna un partener activ în programe pentru tineri, împreună cu instituţii de învăţământ şi institute locale.

De asemenea, Murrelektronik sprijină proiectul de asistenţă pentru copii Casa do Zezinho din Brazilia şi este sponsorul principal al echipei de handbal TV Oppenweiler.

Oferte de angajare curente

You at Murrelektronik

It is fun  and challenging to work at Murrelektronik. Have a look at our current job openings.

mai multe