Murrelektronik

Sunteţi aici: Pagină principală / Compania / Despre noi

Despre noi

Soluţii bine gândite dintr-o sursă unică

Murrelektronik este partenerul dvs. de sistem: De la dulapul de comandă prin interfaţa activă sau pasivă, până pe teren. Avem o gamă de produse foarte largă şi vă putem furniza soluţii bine gândite care sunt create pentru măsurarea aplicaţiilor dumneavoastră în domeniul automatizării industriale - dintr-o sursă unică.

Succesul nostru s-a bazat pe produse inovatoare, pe o orientare spre piaţa foarte dezvoltată şi spre clienţi, pe o logistică eficientă, pe lucrul în echipă cu devotament şi cu accent pe calitate, şi ne mândrim de aceasta.

Aceasta deoarece compania noastră, care a fost înființată în Oppenweiler în 1975, ocupă acum o poziţie de top atât pe pieţele naţionale cât şi cele internaţionale.

În calitate de client, dumneavoastră sunteţi principalul element asupra căruia se concentrează gândurile şi acţiunile noastre. Conceptul nostru „stay connected” („rămâneţi conectaţi”) are la bază această filozofie. Acesta subliniază faptul că acordăm atenţie constant cerinţelor de pe piaţă cu privire la produse, performanţă, preţ, calitate, logistică şi service. De asemenea, dăm dovadă de multă inovare şi flexibilitate, această orientare fiind sprijinită de o cultură de management cooperativ, de ierarhii plate şi de un parcurs redus pentru luarea deciziilor. 

Murrelektronik este o companie activă la nivel mondial – acesta fiind un motiv important pentru aprecierea valorii conexiunilor. Peste 1900 de angajaţi de pe fiecare continent vă stau la dispoziţie pentru contact permanent. Competenţi, de încredere şi deschişi la sugestiile şi ideile dumneavoastră.

Reprezentare mondială

Reprezentare mondială

Murrelektronik values connections. You will find knowledgeable contacts in our local branch offices and partner companies – worldwide.

mai multe

Noutăţi

Counting on the Cube67 I/O System When Every Machine Is Different

iun 18, 2019
Hager relies on Murrelektronik's modular, decentralized and compact Cube67 I/O system when building their own...

Murrelektronik wins the German Innovation Award 2019 for the Cube67 Diagnostic Gateway

iun 17, 2019
The automation company Murrelektronik has been awarded the German Innovation Award 2019 for their outstanding...