Murrelektronik

Sunteţi aici: Pagină principală / Compania / Despre noi

Despre noi

Soluţii bine gândite dintr-o sursă unică

Murrelektronik este partenerul dvs. de sistem: De la dulapul de comandă prin interfaţa activă sau pasivă, până pe teren. Avem o gamă de produse foarte largă şi vă putem furniza soluţii bine gândite care sunt create pentru măsurarea aplicaţiilor dumneavoastră în domeniul automatizării industriale - dintr-o sursă unică.

Succesul nostru s-a bazat pe produse inovatoare, pe o orientare spre piaţa foarte dezvoltată şi spre clienţi, pe o logistică eficientă, pe lucrul în echipă cu devotament şi cu accent pe calitate, şi ne mândrim de aceasta.

Aceasta deoarece compania noastră, care a fost înființată în Oppenweiler în 1975, ocupă acum o poziţie de top atât pe pieţele naţionale cât şi cele internaţionale.

În calitate de client, dumneavoastră sunteţi principalul element asupra căruia se concentrează gândurile şi acţiunile noastre. Conceptul nostru „stay connected” („rămâneţi conectaţi”) are la bază această filozofie. Acesta subliniază faptul că acordăm atenţie constant cerinţelor de pe piaţă cu privire la produse, performanţă, preţ, calitate, logistică şi service. De asemenea, dăm dovadă de multă inovare şi flexibilitate, această orientare fiind sprijinită de o cultură de management cooperativ, de ierarhii plate şi de un parcurs redus pentru luarea deciziilor. 

Murrelektronik este o companie activă la nivel mondial – acesta fiind un motiv important pentru aprecierea valorii conexiunilor. Peste 1900 de angajaţi de pe fiecare continent vă stau la dispoziţie pentru contact permanent. Competenţi, de încredere şi deschişi la sugestiile şi ideile dumneavoastră.

Reprezentare mondială

Reprezentare mondială

Murrelektronik values connections. You will find knowledgeable contacts in our local branch offices and partner companies – worldwide.

mai multe

Noutăţi

Multi-Colored Light Effects

dec 10, 2018
The EMERGENCY STOP and RESET buttons from Murrelektronik are integrated in electronic installations using...

Optimum protection for man and machine

dec 03, 2018
Questions relating to safety are high-priority in the automation technology industry. The MVK Metal Safety...