Murrelektronik

Sunteţi aici: Pagină principală / Compania / CSC

Centrul de service pentru clienţi

Cu competenţă, experienţă şi cunoştinţe de specialitate, alături de client

Murrelektronik oferă produse puternice. Acestea ajută la realizarea unor soluţii interesante, atât din punct de vedere tehnic, cât şi economic. Desigur, în acest fel apar şi întrebări. Însă, Centrul de service pentru clienţi Murrelektronik are răspunsurile potrivite. Acesta reprezintă punctul de contact pentru toate întrebările tehnice privind produsele furnizate de Murrelektronik.

Centrul de service pentru clienţi oferă asistenţă clienţilor în cadrul tuturor etapelor proiectului. La planificarea şi conceperea aplicaţiilor pentru client, în timpul proiectării, instalării şi punerii în funcţiune. Cu sfaturi competente sau – pentru probleme mai complicate – cu asistenţă la faţa locului.

CSC furnizează instrumente de asistenţă. Acesta efectuează măsurări pentru sisteme fieldbus precum Profibus DP, Devicenet, CanOpen, Interfaţa AS, măsurări energetice, termografică şi măsurări termice, precum şi măsurări CEM.

Personalul din cadrul Centrului de servicii pentru clienţi are competenţă, cunoştinţe de specialitate şi multă experienţă. Acesta este familiarizat cu interacţiunile produselor de la mai mulţi producători, atât pentru componente hardware, cât şi pentru aplicaţii software.

Puteţi contacta CSC telefonic la +49 7191 47-2050 sau prin e-mail la csc@murrelektronik.de.

Reprezentare mondială

Reprezentare mondială

Murrelektronik values connections. You will find knowledgeable contacts in our local branch offices and partner companies – worldwide.

mai multe

Noutăţi

Cube67: Decentralization at its best

ian 24, 2019
The Cube system from Murrelektronik is a modular field bus system for on-machine installation concepts. It’s...

Safety Relays for all applications

dec 17, 2018
A safe shut off prevents machine and material damages while, most importantly, helping operating personnel...