Murrelektronik

Sunteţi aici: Pagină principală / Compania / Centrul de testare

Centrul de testare Murrelektronik

„Testarea cu acid” pentru toate produsele

Produsele Murrelektronik sunt supuse unor testări considerabile cu mult înainte ca acestea să ajungă pe piaţă. Deoarece trebuie respectate cerinţele legale şi deoarece produsele trebuie să îndeplinească cerinţele clienţilor şi ale Murrelektronik privind calitatea. Murrelektronik şi-a concentrat activităţile de testare într-un centru de testare.

Centrul de testare Murrelektronik îşi are originile în laboratorul CEM, unde se dovedeşte compatibilitatea electromagnetică a produselor. Conformitatea cu directiva CEM este o cerinţă prealabilă importantă în ceea ce priveşte utilizarea simbolului CE. Centrul de testare Murrelektronik este acreditat pentru testările CEM cele mai frecvente.

Siguranţa produselor reprezintă aspectul principal pe care se axează directiva privind echipamentele de joasă tensiune: produsele nu trebuie să fie periculoase pentru utilizatori în timpul utilizării obişnuite, în cazul în care ar apărea defecţiuni. Centrul de testare poate efectua majoritatea testărilor necesare pentru a respecta aceste cerinţe, precum măsurările curentului de scurgere şi testarea la tensiune înaltă şi poate determina dacă există goluri de aer sau căi de scurgere.

Proprietăţile tehnice ale produselor sunt testate până la ultimul detaliu în zona de testare şi validare şi se furnizează dovada capacităţii industriale a fiecărei componente individuale. Investigarea rezistenţei la efectele de mediu şi diferite medii arată dacă produsele pot sau nu să reziste la diferite efecte nefavorabile de mediu. Produsele sunt supuse unor condiţii de funcţionare extreme timp de mai multe săptămâni în cadrul testărilor de anduranţă. Analizarea acestor testări pe termen lung ajută la îmbunătăţirea suplimentară a standardului de calitate.

Centrul de testare Murrelektronik reprezintă un furnizor important de servicii şi permite altor companii să utilizeze facilităţile de testare.
Centrul de testare poate fi contactat telefonic la +49 (71 91) 47-0 sau prin e-mail la pruefzentrum@murrelektronik.de

Reprezentare mondială

Reprezentare mondială

Murrelektronik values connections. You will find knowledgeable contacts in our local branch offices and partner companies – worldwide.

mai multe

Noutăţi

Murrelektronik Components in Theatre Automation

aug 13, 2019
The world of theatre is a magical place where storytelling comes to life in front of a collective audience....

Core Competence Innovation

iul 02, 2019
Murrelektronik among the TOP 100